發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 gtoray 於 8-3-2013 02:40 發表
其實我地響呢樹係咁講友台不是
係味唔太好啊?
放心.wgy是罵不倒的

我理解佢為乜....佢寫好D咪得law

引用:
原帖由 gtoray 於 8-3-2013 02:40 發表
其實我地響呢樹係咁講友台不是
係味唔太好啊?
我覺無乜所謂。。。。如果嗡一輪嗰邊就摺埋。。。。就真就不堪一擊。。。。救番都無用。。。。!
論壇係發表意見既地方。。。。無論好或唔好都會有人講。。。。阿公唔洗太在意。。。。我就一句“公道自在人心“。。。。嗰邊有嗰邊既fans。。。。呢邊都有。。。。反正事實唔怕講

引用:
原帖由 goodsmile 於 8-3-2013 01:17 發表
唉、以前係友壇放ACOG
比小朋友兇又試過
分區版主面交強迫八折又試過
所以......都係CGF好。。。。。。
願聞文其
偽君子!永遠虛偽!

真心講句, 如果唔係有二手區, 我相信隔離個譠唔會頂得咁耐
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 8-3-2013 09:02 發表

願聞文其
當時乃二0一一年時
小弟返貨三支TA三一ECOS
前軍服XXX協會版版主某人PM我MK交收時
睇好哂支TA31冇花齊件
突然日光日白係地鐵站用手罩住條光纖話里面好暗
大大聲問我係吾係放左係度1X年。。。
話:[支野一萬都吾知有冇人要、就一萬比我啦!]
小弟二話不說、收起支ACOG走人

回覆 320# 的帖子

呢啲有真係無賴
正屎忽鬼
師兄做得好

回覆 320# 的帖子

"用手罩住條光纖話里面好暗"
呢d咁似竟信裡面果d行騙手法?但係用來做壓價藉口就好低能囉!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 8-3-2013 12:53 發表
呢d咁似竟信裡面果d行騙手法?但係用來做壓價藉口就好低能囉!
罩住條光纖試tritium好正常

重點係日光日白...
signature oversize

引用:
原帖由 goodsmile 於 8-3-2013 09:55 發表

當時乃二0一一年時
小弟返貨三支TA三一ECOS
前軍服XXX協會版版主某人PM我MK交收時
睇好哂支TA31冇花齊件
突然日光日白係地鐵站用手罩住條光纖話里面好暗
大大聲問我係吾係放左係度1X年。。。
話:[支野一萬 ...
ta31 eos,係2011年,點樣可以放度超過1x年
QR CODE都冇發表咁耐啦吓話

引用:
原帖由 Terryimac 於 8-3-2013 12:59 發表

罩住條光纖試tritium好正常

重點係日光日白...
日頭試sure fire 點解照唔到對面街... 太陽能電筒咩

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 8-3-2013 12:53 發表
ACOG鏡"笨"唔係咁試嘅,一隻手罩住條光纖,另一隻手仲要遮住個objective len,有光入鏡好難睇到枝tritium發光。

引用:
原帖由 Dave 於 8-3-2013 15:58 發表

日頭試sure fire 點解照唔到對面街... 太陽能電筒咩
D筒咁雞梗係唔得啦,  又要跟上潮流整高亮又唔搞好D focus

隔離而家賣廣告要俾2400一年,睇O黎以後D人要去"你想"同"香港跌吉"宣傳

回覆 328# 的帖子

個邊幾年無上,除了睇下動慢區外><
你的日子如何,你的力量也必如何

Wgx將提供免費地方俾人交收槍,試槍
呢樣真心扺讚,次次公園仔交收都周身唔自在
而家可以慢慢試
佢又可以吸引人流
至少可以做番好少少個朵

發新話題