發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

成#22頁~嗡乜呢??
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

真acc 呢?

UNDER DEVELOPING

用scanner 好wor.
d 图 走晒蕉, 放大左都睇吾清

引用:
原帖由 JonathanYuen 於 1-6-2012 11:14 發表
看完篇3000字文我無辦法忍耐。
如果真系有Uncle此人,距當然有問題,但搵距做野買野個D人重大問題。生活常識欠奉。

PS: 好辛苦甘看完成篇文後 我為香港的未來擔心起來。 寫文個位日日返學好努力讀屎片架,竟然寫 ...
又唔好咁講,如果呀樓主講嘅係真嘅,寫呢篇文嘅係啲唔太識用電腦唔多上網嘅老人家.....所以呢位仁兄可能真係學歷唔高嘅人,咁人哋唔係咁識寫嘢都情有可原吖......

受害者好可能係理想台最近成立個隊乜野(PTW中學生團)中學生玩PTW真富有

引用:
原帖由 queen 於 1-6-2012 11:51 發表

又唔好咁講,如果呀樓主講嘅係真嘅,寫呢篇文嘅係啲唔太識用電腦唔多上網嘅老人家.....所以呢位仁兄可能真係學歷唔高嘅人,咁人哋唔係咁識寫嘢都情有可原吖 ...
學校作文紙黎喎
錦當然可以係
1. 樓主拎兩張比"事主"寫
2. "事主"自己屋企有小朋友

不過我係唔明, 事主寫完點樣比正本樓主?
又唔係fax, 洗唔洗咁樣特登寫完親身比樓主 lol
定係寫完寄? 錦信封呢

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 11:38 發表

我會用返CGF真身同你地講更多真相
說好的真AC呢
你唔敢公開講OK
一人一個PM驗一驗正身

其實我覺得不如等當事人一次過打好曬d所謂既罪証先好post上黎
因為追得好苦@@   謝謝!

奇就奇怪在。。。。。編野同一樓寫D野差唔多。。。一樓係濃縮版。。。。原稿一早有。。。。點解叫佢八點幾影上泥睇下要搞到十二點幾呢?。。。。唔通個二頁紙用左幾個鐘鬥出泥?你好難另我咁諗

唔係難為你,世伯D往綪野我刀知D,總之有D錢銀貨物野小心D啦,所以我叫你唔好多唔好小交代下。。。點知你。。。

請問咁多位師兄我叫受害人仕錄音講出黎放比大家聽好吾好,之後方便的話會影埋入數d證據比大家睇
哩d可以的話我會係哩兩三日內做好

當你一張寫廿行
一行廿隻字
有兩張
點睇都係800字

重有兩千二食左落肚

樓主唔好再拖字訣住
影埋其他"正本"上黎塞一塞CGF兄弟們既好奇心好嗎?

各位陪審團....

呢單CASE疑點如下....

1) 比枝鎗 (PTW) 被告 (uncxx) 去改, 原告無指出改鎗要求, 亦無交代被告改左之後, 達唔達到要求.
2) 枝鎗壞成點亦無交代.
3)冇人證明到佢有講到唔好打單發...
3) 如果枝鎗真係有問題, 係被告交鎗時, 原告有無check鎗呢?
   a)如果有, 即係已驗收.
   b)如果無, 亦無交代同被告交涉之詳情.
   c)又快又大力既正常係會好快壞...

最後樓主所影既3頁全部只係個人想法和冇證據支持所講既全部指控...

好容易比人誤會有心攻擊被告...

追哂23頁都唔知搞乜?
又話好多人瀨野,又話真AC!咩都冇...真係浪費哂我D花生!!!
我睇落就好似買野中伏,就上網叫人大檔噤

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 12:21 發表
請問咁多位師兄我叫受害人仕錄音講出黎放比大家聽好吾好,之後方便的話會影埋入數d證據比大家睇
哩d可以的話我會係哩兩三日內做好
入數紙嗰啲緊要啲........

係喎....入數紙有真名,有AC no.

發新話題