發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 goodsmile 於 8-3-2013 09:55 發表

當時乃二0一一年時
小弟返貨三支TA三一ECOS
前軍服XXX協會版版主某人PM我MK交收時
睇好哂支TA31冇花齊件
突然日光日白係地鐵站用手罩住條光纖話里面好暗
大大聲問我係吾係放左係度1X年。。。
話:[支野一萬 ...
會買得呢啲普遍都有一般使用常識,真係冇人要佢又肯大嗱嗱拎一皮買,明壓價啦
好彩小弟個邊買賣咁耐都未試過咁,大部分師兄都好好人 , 真係個邊有一部分都係靠二手區頂住個論壇
當然仲有幾個區有價值

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-3-2013 02:03 發表
Wgx將提供免費地方俾人交收槍,試槍
呢樣真心扺讚,次次公園仔交收都周身唔自在
而家可以慢慢試
佢又可以吸引人流
至少可以做番好少少個朵
禾其實早排有諗過整間交易廣場

引用:
原帖由 tango1997 於 9-3-2013 09:20 發表

禾其實早排有諗過整間交易廣場
交收C勿???

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-3-2013 09:32 發表

交收C勿???
唔係 只想方便槍友 。。。當然翼賣雙方刀會有小小收費啦

引用:
原帖由 kai_matt 於 9-3-2013 02:03 發表
Wgx將提供免費地方俾人交收槍,試槍
呢樣真心扺讚,次次公園仔交收都周身唔自在
而家可以慢慢試
佢又可以吸引人流
至少可以做番好少少個朵
暫時有點保留.
上有政策, 下有對策.
如果員工本來已肯對((所有人))保持合理服務態度, 呢個帖就唔會去到o甘多版.
依家會加重工作量, 仲係日日要替交收者安排及編排時間, 其實到時情況是有點可以想像.
跟住無可避免又會有熟客vs生客俾面派對大細超的問題.
呢樣係但凡生意地方都會發生的事, 和額外服務在本義上永遠存在微妙抵觸.

另一方面, 日常從討論區見到各種匪夷所思的買賣投訴, 部份交收者也不見得會是講道理的人. 買賣過程及事後有乜頭暈身熱, 就一定會有人把責任推到服務提供者身上.
而WXX一向欠缺管理魄力去面對及解決非核心業務的問題, 一旦覺得原本應是雙嬴的構思, 原來執行上很麻煩, 很大可能就又是一刀切埋佢單算數....

引用:
原帖由 loveless 於 9-3-2013 10:43 發表

暫時有點保留.
上有政策, 下有對策.
如果員工本來已肯對((所有人))保持合理服務態度, 呢個帖就唔會去到o甘多版.
依家會加重工作量, 仲係日日要替交收者安排及編排時間, 其實到時情況是有點可以想像.
跟住無 ...
開間茶記
試槍加凍飲$30/10 mins

可能就係老細唔想佢哋煲劇同砌高達,所以俾啲嘢佢哋做

我試下係凹台揾下我以前既交論開個帖先

本身Local訂嘢都咁多問題
重要搞咁多服務

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-3-2013 09:32 發表

交收C勿???
you said the point

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-3-2013 10:50 發表

開間茶記
試槍加凍飲$30/10 mins
Gun street had 間茶記 hv this service b4....but....

引用:
原帖由 loveless 於 9-3-2013 10:43 發表

暫時有點保留.
上有政策, 下有對策.
跟住無 ...
呢個真,如果唔對應個idea作出配套,真係好懷疑佢地有無能力提供相關服務,

平時只要櫃檯有3個人買野,佢地已經手忙腳亂,似乎係太習慣間鋪無人既環境
signature oversize

話時話,今年佢地學人攪儲分,已經過左幾個月,

d分點用有咩優惠好似無晒下文.........
signature oversize

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-3-2013 12:51 發表

Gun street had 間茶記 hv this service b4....but....
what happened ?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

closed

發新話題