發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

回覆 375# 的帖子

樓主,

你冷靜d睇返你呢個post先啦, 唔想撥你冷水. 你自己細味吓先.
你都係專心整理吓d證據啦.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

神到.........禾去拜神先(仙)

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 18:37 發表

1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?24人

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?我知道現時有一位已去報警

3.,警方有否受理而立案處理?已正式立案處理

4,你,是否受害人之一?是

5,你,所提及既 ...
你話已經報了警,請問警方落案告佢乜?而RN号碼又幾多?

引用:
原帖由 Arther 於 1-6-2012 21:44 發表

你話已經報了警,請問警方落案告佢乜?而RN号碼又幾多?
比D時間佢啦.....佢刀話只係佢地其中一個隊員報左官.......張報案紙可能唔係佢身上

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 20:19 發表

同佢玩果班好似比人落藥甘架,樣樣都聽話,要錢比錢,無錢就行開,仲要唱衰人地抬高自己
佢面皮成寸厚架,成日份失憶,搞game要借人對手
拿....你講個D野知架啦......但係你刀解唔開我既疑團!! .......其實你有無真正去諗下我講乜野呢 .....我真係幫緊你架

回覆 373# 的帖子

agree!!! ching既評論
我個人覺得:
疑點一: 就算有24個人"中招"咁點解你明知會"中招"都要行黎條路???
疑點二:證據不足!沒有說服力 難以服眾~
疑點三:支熗接收時 沒有試熗 or 驗熗?? 如果係過火(不合法火力)咁點解唔叫UNXXX改細力 or 報警???要秋後算帳,係咪有d不可告人既秘密?

隔左咁多頁都係得樓主係到呻吟
仲係見唔到D有力証據

引用:
原帖由 hkncnc 於 2012-6-1 22:35 發表
隔左咁多頁都係得樓主係到呻吟
仲係見唔到D有力証據
咪等下囉. 人地話要兩三日, 我睇阿公最多等一個星期都無證據就收呢個post 皮啦.

UNDER DEVELOPING

原帖由 LKL2486 於 1-6-2012 22:45 發表

??WTF

呢位新兵想表達D咩呢?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 1-6-2012 22:53 發表
呢位新兵想表達D咩呢?
用語言表達唔倒嘅野

回覆 364# 的帖子

我叫做跟過uncle打game, 我有fd係佢"徒弟", 我只可以話uncle為人"笑面虎" 又有左右護法時時推波助瀾起哄, 好多新丁俾人哄幾下就乜都say yes. 好彩我為人較貧窮, 真係無乜錢可投放, 左右護法見我咩"project"都唔肯科水就開始冷言冷語, 最後連有game都唔搵我打.......................
以上為個人分享.

話說你所講既人

我同佢拿親槍都唔駛比錢既

一個月後先比

所以我好好奇,係咪你問題~_~

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 20:47 發表
神到.........禾去拜神先(仙)
邊試有

發新話題