發新話題

年尾

回覆 380# 的帖子

leo....

引用:
原帖由 Boniface 於 10-12-2009 14:09 發表
leo....
咩野事幹....

引用:
原帖由 於 10-12-2009 14:29 發表

算啦..作為隊長..係好應該為下屬承擔責任 絕唔係有事上黎搵下屬去陪自己
我的隊長位置將會有zap准尉替上 在有新人選前 zap准尉會負責法王衛隊的一切事務
咁認真交帶呀...........好一個負責既隊長..........
免你死罪....活罪就等我諗下先....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-12-10 02:34 PM 發表

咁認真交帶呀...........好一個負責既隊長..........
免你死罪....活罪就等我諗下先....
你要幾多個靈魂先
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 01:42 發表

我第一次帶佢見家長之後都係俾人問佢係咪mix....
怪不得你咁鍾情於你女王啦 ~

引用:
原帖由 於 2009-12-10 02:29 PM 發表

算啦..作為隊長..係好應該為下屬承擔責任 絕唔係有事上黎搵下屬去陪自己
我的隊長位置將會有zap准尉替上 在有新人選前 zap准尉會負責法王衛隊的一切事務
L果然係一個好隊長

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-12-2009 14:36 發表

L果然係一個好隊長
咁你會唔會係?

引用:
原帖由 Zap 於 2009-12-10 02:39 PM 發表

咁你會唔會係?
我會係....係咩先

引用:
原帖由 於 2009-12-10 02:40 PM 發表

小雲雲
咩事丫

引用:
原帖由 於 2009-12-10 02:40 PM 發表

我唔知小雲雲係唔係..但確定你係
zap