發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 tango1997 於 2-6-2012 00:23 發表

妖。。。。你玩少陣會疴唔倒尿咩

我證實樓主有用真身PM過我一次,人地唔PM你我好理解
之前唔講出黎邊有人知
依家你出黎擔保就OK啦

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:10 發表
明明樓主自己拍心口話會用真AC
說好的CGF真AC到依家都無PM過
唔敢PM我, 可以PM各大版主, 再由佢地為你背書作證明
洗乜PM版主呀。。。。你當CGF D版主乜刀睇唔倒牙?。。。搞搞震。。。。一陣搞到版主扇手撳錯制,你連神刀無得拜呀

引用:
原帖由 於 2-6-2012 00:04 發表
估唔到有咁多平時唔郁既acc 會對呢個post 有性趣
咪係囉。。。

正所謂:  養C千日,用在一鋪(post)

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:10 發表
明明樓主自己拍心口話會用真AC
說好的CGF真AC到依家都無PM過
唔敢PM我, 可以PM各大版主, 再由佢地為你背書作證明
版主要知一早就知係邊個啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:24 發表

之前唔講出黎邊有人知
依家你出黎擔保就OK啦
做咩呀?擔保咩呀?擺禾上檯牙?

我只可以擔保∼∼!
佢隊出生入死既隊員,比張報案紙個兄弟,影張報案紙上泥睇下,如果泥緊個星期三都見唔到,我只可以擔保。。。禾一定吊賊佢

襯未有野睇之前做住本post cdrom
追住神post先

果邊個理想捉蟲哥而家發難話要民事告人

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 1-6-2012 22:53 發表
呢位新兵想表達D咩呢?
無言

[非評論本POST]
睇理想,我以為入左小學雞罵戰post.......
新AC們互片

[非評論本POST]
啱啱睇完d post又話民事又話點又點真係...........

回覆 415# 的帖子

[非評論本POST]

遲D上科林要約埋律師一齊上.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

都係去搵定d法院當值律師先再一齊上科林唔係律師錢俾都俾窮

#362 有見樹 嘩!講到家下都唔知uncle係呀邊個!無謂野都吹到禁遠!不如樓主叫生果及方向幫手! 捕佢光就好似之前個個乜乜鏡黃乜乜呀邊個

回覆 418# 的帖子

發新話題