發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 19:57 發表

GUARDER係出真槍用品,點哼呀

VFC講到尾都係玩具,仲要係得個殼既玩具。
吉吉吉吉吉....打... 出真槍用品... !? x!!

引用:
原帖由 hermanht 於 23-6-2009 20:09 發表

吉吉吉吉吉....打... 出真槍用品... !? x!!
我都未聽過..........
唔知真唔真呢~?
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-6-2009 20:47 發表

我都未聽過..........
唔知真唔真呢~?
佢出真數玩具姐, 好似尾通咁(我應該冇睇錯).

因為係HK冇槍牌, 但係有尾通的話, 係犯法的. 因為冇尾通, M4係打唔出. 之前有人有真品彈夾都比人入左, 冇錯, 冇彈夾, 續飛入落chamber支槍都打得出, 但係個官唔係咁諗. 冇尾托支槍都打得出, so真品尾托係冇問題ge, 但係玩具通就唔岩洗, 吉打就"好似"出左一隻通比D守規則ge人用. 另, gas tube果D都唔可以有, 所以有gas block的西都應該犯法.

引用:
原帖由 hermanht 於 23-6-2009 20:56 發表

佢出真數玩具姐, 好似尾通咁(我應該冇睇錯).

因為係HK冇槍牌, 但係有尾通的話, 係犯法的. 因為冇尾通, M4係打唔出. 之前有人有真品彈夾都比人入左, 冇錯, 冇彈夾, 續飛入落chamber支槍都打得出, 但係個官唔係 ...
死.......我好似中左後者.....
好似姐~
太陽神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-6-2009 21:18 發表
我出街之前你地都冇on,返黎之後先睇到你地寫咗咁多野,冇講野一陣就話人潛水,冇野呀???
噤你睇噤耐.剩係睇到我話你潛水的post
你莫非真係無認真諗過自己噤樣買法岩唔岩?

不如大家一人少一句啦
比d時間, 比個機會人家成長

有畫蛇添足之感
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

子曰:法語之言,能無從乎?改之為貴。巽與之言,能無說乎?繹之為貴。說而不繹,從而不改,吾末如之何也已矣

大個孝順d啦,唔係"子欲養而親不待"你就喊都無謂

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 1-7-2009 01:07 發表
死啦...聽人講話WA枝Delta M4 CQB-R,好多地方都冇貨又唔會再返,我仲要8月先買,咁迷..... 請問各位師兄係迷真有其事?
老實講
玩GBB係玩個Feel姐
要急既急5黎
岩岩先7月
睇定D先La
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 1-7-2009 22:10 發表
點解特別係Delta會唔返貨??
基本上系香港已失去市場........I believe
心愛的太多∼要買的數不清楚

發新話題