發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 jeffreywo 於 3-6-2008 19:56 發表
你地大令樂啦!!!!

此網誌接納查封
交由律師範委
我仲以為佢KIA 左

引用:
原帖由 jeffreywo 於 3-6-2008 19:43 發表
你地大令樂啦!!!!

此網誌接納查封
交由律師範委
佢比人查封同交由律師範委ja wa~

引用:
原帖由 里安 於 3-6-2008 20:23 發表

佢比人查封同交由律師範委ja wa~
好彩 , 我晨早 Cap 起左 D 相旁身

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 20:40 發表

我頂............住度氣...唔x記得save低佢個blog tim...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 20:27 發表

佢D片都仲係度

引用:
原帖由 westdog 於 3-6-2008 20:30 發表

我頂............住度氣...唔x記得save低佢個blog tim...
我最記得佢話ZA膠m4落到真parts同打到實彈

引用:
原帖由 里安 於 3-6-2008 21:01 發表

我最記得佢話ZA膠m4落到真parts同打到實彈
Za當然打到"實"心6mm BB "彈"啦~

咩叫接納查封?
比人投訴咩?

引用:
原帖由 louisli 於 3-6-2008 21:39 發表
咩叫接納查封?
比人投訴咩?
邊個夠膽投訴?
唔驚CTU咩?

回覆 #429 里安 的帖子

我地d民間小團隊好驚嫁
CTU呀
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

白痴.....

邊個咁大膽? 查封 CTU 個 BLOG?
唔怕佢搵你個地址出來, 驅逐你出境, 然後了結你?

話說回來, 有冇人有COPY低佢個BLOG?
遲左一步睇唔到佢D新野呀~~~~~~

佢自己改個blog名去 "此網誌接納查封,交由律師範委"的.......

如果查封的話入都入唔到front page
"網誌接納查封"更唔會係一條link ,同其他yahoo blog title位一樣

個人數counter 仲count 緊既 ......

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 20:40 發表

單哥好野
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

呢條友仔真係"實"到揾唔到字眼形容佢0既"實"....

扮晒揾律師....真係啤啤聲~可能係全世界首宗律師查封網站0既案例,關乎一個可以跨境執法,家住香港區灣仔半山0既""美軍第十棺材山地屍CTU參"某"長""0既個人九Up blog被查封,聽日大家記住留意下CNN!!

做美軍真系好揾,可以買個會所益Game友,又有得買Game有折,仲可以護送聖火之餘再上四川賑災,咁鬼節目豐富既工真係邊度揾??

發新話題