發新話題

睇下MARUI 幾時執

如果WE 將M9 改成咁出就好了...

附件

10-5-2012 22:33

10-5-2012 22:33

講開M92同馬老二
咁耐都淨係得fixed hopup真係唔多掂
m92有樣睇,幾靚仔, 可惜hopup係fixed

回覆 31# 的帖子

Like

引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 22:35 發表
講開M92同馬老二
咁耐都淨係得fixed hopup真係唔多掂
m92有樣睇,幾靚仔, 可惜hopup係fixed
agree...

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 10-5-2012 22:35 發表
Like
本帖最近評分記錄
  • 阿堅 金錢 -5 icon post 10-5-2012 23:56

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 10-5-2012 22:43 發表

Icon post

如果醫何B冇錯
好似KJ,KSC,WA,WE都係可調hopup
唯獨馬老二係fixed
唔知係別樹一格定叫落後
當然都有佢好處, 用0.2就費事煩, 但想用重彈就唔得了
---------------------------------------------------------------
另外就係, 岩岩開始玩時平平地600樓下都買到支全金屬GBB, Elite IA marking(無牌子/雜乜)
所以真係平有平玩

引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 22:45 發表

Icon post
sorry...i forgot..

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 10-5-2012 22:33 發表
如果WE 將M9 改成咁出就好了...
http://www.wa-gunnet.co.jp/produ ... amp;products_id=822

叫WE抄埋WA攞

馬記汁左。。。VVE抄KSC

最主要希望MARKING正確~~~支野打唔打得都係其次

引用:
原帖由 gtoray 於 10-5-2012 20:42 發表
佢外管去到comp盡頭重九唔搭八.....
引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 20:46 發表

順便問下先
Hicapa d comp頭係咪另一會事?
因為果種comp頭好似同silencer一樣,偷位黎包住內管
我地用開ga玩具槍本身個comp頭其實只係裝飾, 唔同真鐵, 對槍本身可以話無用途, 但係如果只係就咁加comp頭唔換長d ga管, 會好易好似玩具silencer咁d BB彈內爆, 金屬同膠亦一樣爛只會係時間問題, 亦有可能因彈碎而影響到彈導.

引用:
原帖由 Kennis 於 11-5-2012 10:05 發表
最主要希望MARKING正確~~~支野打唔打得都係其次
Marking正確, 唔打得, 買奄槍就滿足到了

發新話題