發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 22:27 發表
各位師兄, 請問咁多位識吾識一位外号叫 UnXXe的槍界中人呢??

這位仁兄現時可以係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 到好似話事人咁!! 打game既用過火槍打人, 不用check 火力之餘 ...
請呢位師兄繼續....不過....唔好講多....亦唔好講小.....我亦有朋友係受害人

劉明

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:01 發表

請呢位師兄繼續....不過....唔好講多....亦唔好講小.....我亦有朋友係受害人
不如直接出佢CGF/ WGY個名出黎啦! 唔好要人估估吓 ! E種人唔可以比佢再做更多!

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:01 發表

係哩件事上面,同另外一單野入面,uncxx係主要人仕
改過火槍,打鬼火,不死,樣樣有齊,你可以留意下
係另外一件事到uncxx一路冇出過黎解話

引用:
原帖由 faihk 於 30-5-2012 23:04 發表

不如直接出佢CGF/ WGY個名出黎啦! 唔好要人估估吓 ! E種人唔可以比佢再做更多!
哩個人係吾會自己講野,只會老點他身邊果班小朋友上網講野

補返個強帖留名

留名 , 我未聽過 , 但歡迎一齊整blacklist

名我真係吾講得,因為有朋友已經報左警但係哩個人長期留連係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 經常係入面打game

引用:
原帖由 silvano126 於 30-5-2012 23:08 發表
留名 , 我未聽過 , 但歡迎一齊整blacklist
名我真係吾講得,因為有朋友已經報左警但係哩個人長期留連係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 經常係入面打game

引用:
原帖由 sergeant3007 於 30-5-2012 22:57 發表
你講既人我好似都識, 不過係泛泛之交. 打過幾次game.
咁師兄你要更加少心

GAME我無同呢個人打過.......不與至評

錢銀&貨物既野.......我知咁多行內人條數唔細........總之錢銀既野大家幾時都要小心.........唔理邊個都係咁講啦

留名幫推
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回覆 40# 的帖子

有心.

我對GAME友, 祇會借BB彈, 匣我都唔借, 因為我見太多人"洗銅銀, 夾大聲"
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:13 發表
GAME我無同呢個人打過.......不與至評

錢銀&貨物既野.......我知咁多行內人條數唔細........總之錢銀既野大家幾時都要小心.........唔理邊個都係咁講啦
認同,小心為上

引用:
原帖由 sergeant3007 於 30-5-2012 23:15 發表
有心.

我對GAME友, 祇會借BB彈, 匣我都唔借, 因為我見太多人"洗銅銀, 夾大聲"
原來係咁,不過都多謝師兄很留意我地哩個POST

發新話題