發新話題

[新手] m24 幾錢到??

Remington

我係唔係幾日前先見過呢個post...?

新手買槍∼去買時要注意d咩 & 點試支槍??

如上∼

同埋 咩係手拉狙?? 係咪要入氣??

睇下新手指南
你就會知

姐係E個:-

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

另外, GBB試槍個陣, 最好試睇睇佢有咩地方唔順, eg, 滑架動作有冇問題, trigger 會唔會好實 (e個可能只係無油, 先試試噴d槍油去滑一滑佢, 都係唔得就可能係有問題.) 之類.

手拉狙姐係拉一打一個d, eg. vsr 10, bar 10, ank svd個類.

分明挑機

UNDER DEVELOPING

我打算買馬仔個vsr-10~

第一次買~
點試支狙??

吾識拉=.=!

新手不建議買狙~

引用:
原帖由 hamihami 於 11-6-2012 12:07 發表
我打算買馬仔個vsr-10~

第一次買~
點試支狙??

吾識拉=.=!
拉個陣唔好用死力, 條野可能會比你就咁拉斷都唔奇. 但係點拉會比較真係唔知要點打點寫.

同你買埋,試埋拎去你屋企好無?
氣槍唔識,連禮貌都唔識?

引用:
原帖由 gtoray 於 11-6-2012 12:41 發表
我唔介意同佢買埋試埋拎返屋企嫁! 錢佢比就得啦~

禮唔禮都睇到慣... 算啦! 有心就回一回佢, 無就由佢...

引用:
原帖由 faihk 於 11-6-2012 13:12 發表

禮唔禮都睇到慣... 算啦! 有心就回一回佢, 無就由佢...
我當然明白啦,你當我第一日上網....
我地要合併佢d重複問題
又要移post入呢版
指南又唔睇!唔鬧下都唔得

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-11 12:41 發表
燥底喎..

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 enochtam2 於 11-6-2012 12:35 發表
新手不建議買狙~
呢句真係一星期見幾次-_-

小朋友駛唔駛連開3個POST- -"??
問既野其實差唔多冇咩分別..
都係果句..自己睇文啦- -""

果個師兄我覺得佢唔算火啦..已經咁住黎講野- -""

個個師兄講咁多次新手唔好買槍你又係要買..
咁你不如唔好問咁多自己去買啦..
問完就唔聽人意見"
可能你覺得我語氣有問題既話唔好意思..

發新話題