發新話題

點先唔危險?

引用:
原帖由 enochtam2 於 2012-7-5 01:49 發表

我唔信會永久殘廢...
不過咁近距離被咁高濃度既辣椒素射中會好辛苦
可能痛幾日~

佢地班人
明知沖防線會被人噴
都唔戴番個風鏡.....
呢個唔係正正就係胡椒噴霧既用途黎咩?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 T-800 於 2012-7-5 02:02 發表
班政客白痴兼多餘姐.....! 胡椒噴霧當年軍醫係外國同台湾成日用.....就梗係對人体短暫有害架LA.....吾係点阻止暴徒呀.....?! 下次改噴汽水、糖水比大家開心吓好吾好.....(要忌廉定百事....?);;who ...
噴口水

N年前我見過有某部門既防暴隊,射大口狗G之前,係地下汁番舊暴徒掉落泥既石仔,掉入炮筒,連石帶炮一齊射出去暴徒方向。。。。唔洗多。。。每炮一舊石仔

其實就算警察用到巴黎鐵塔size既胡椒噴霧又點者,
你跟足警察指示,唔衝擊人地防線,跟本無人會走黎噴你.

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-7-5 12:06 發表
N年前我見過有某部門既防暴隊,射大口狗G之前,係地下汁番舊暴徒掉落泥既石仔,掉入炮筒,連石帶炮一齊射出去暴徒方向。。。。唔洗多。。。每炮一舊石仔
石仔...?

引用:
原帖由 於 5-7-2012 11:55 發表

啱啱相反. 就係預左要做野先戴定黎衝去最前線.
係。。。帶哂野個班就係”有備而戰”佢地就係要衝擊政府

引用:
原帖由 於 5-7-2012 12:10 發表

石仔...?
咁。。。。石蛋。。。。籮

我唔反對用胡椒噴霧
事實上我睇到長毛中到正仲好心涼
但係今次枝野睇落真係大過以前果枝好多
又難免會有人不安喎

引用:
原帖由 冰雪零度 於 5-7-2012 10:28 發表

等小第E個肥佬物理生來 ....(迷之音:肥晒就收聲啦 .....)
其實水馬都係可以fing
只要fing 到某個角度重心就會失平衡,就可以KO佢
水馬唔係唔搖得,只係要比貨車大力,同角度要好d
連貨車都推唔跌就咪鬼推水馬啦

下次噴錢吧! 一定冇投訴!

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-7-2012 12:37 發表
我唔反對用胡椒噴霧
又難免會有人不安喎
咁小弟又唔係咁睇喎.......

普通軍裝警員用輕便裝足夠應付1~4個人.........但面對上百群眾用大枝D我覺無乜問題喎
打單車打槍就夠.........打坦克....典刀要整番碌RGP先夠做

引用:
原帖由 一舊水 於 5-7-2012 13:48 發表

連貨車都推唔跌就咪鬼推水馬啦
不能小看群眾力量.......亂起上泥指揮車刀推冧

再唔係班示威者一人拎一樽..................."屍油浸鬼仔"...................高舉向前走開路.................,D差人見到刀怕邪啦............點會左住你同推撞你丫.............冰個推跌樽"屍油浸鬼仔"................真係寃鬼纏身................永無靈日啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 2012-7-5 12:37 發表
我唔反對用胡椒噴霧
又難免會有人不安喎
係咁不安d 人就唔會仲衝埋去俾佢噴啦.

引用:
原帖由 starfox 於 2012-7-5 14:36 發表
下次噴錢吧! 一定冇投訴!
噴五蚊銀.

發新話題