發新話題

益x多

引用:
原帖由 tango1997 於 22-9-2012 20:18 發表

據聞係當口鼻3個窿一齊噴出泥.....食道感覺勁酸.....噴完再嘔......呀仔....你上次係唔係咁??
咁我個鼻又冇喎
可能飲埋果7枝就會架啦

回覆 1# 的帖子

tango1997 C-Hing,給你一個參考,好多年前有條友同我哋賭,我哋〝隊〞啤酒 ,佢〝隊〞可樂!最後佢〝隊〞咗3公升可樂!冧咗!

2.5公升!唔咪好多!38度行(第三及四段)山時都飲四公升水

引用:
原帖由 MANKF 於 22-9-2012 22:17 發表
tango1997 C-Hing,給你一個參考,好多年前有條友同我哋賭,我哋〝隊〞啤酒 ,佢〝隊〞可樂!最後佢〝隊〞咗3公升可樂!冧咗!
點冧法先?!

介紹你朋友我識
我同佢輸賭

http://vvv.youtube.com/watch?v=SsT-CAV6xME
係差少少啫, 搏得過。。,, 我反而覺得比兩個鐘你慢慢飲先飲濕, 到時個肚子實勁唔舒服埋唔到齋。除非先喝一排, 有剩最後15mins  攪掂埋。

回覆 34# 的帖子

係連續咁飲,回唔到氣,咩都吐返出尼!

引用:
原帖由 MANKF 於 23-9-2012 09:57 發表
係連續咁飲,回唔到氣,咩都吐返出尼!
但係你地啤酒唔係重勁咩?

我以前挑戰過一個鍾5排成功....要慢慢飲....最後果樽要last min 先飲.
千萬唔好倒杯一次過飲.....

仲試過挑戰2分鐘冇水食5粒水泡餅.....不過失敗.....

引用:
原帖由 carl 於 23-9-2012 12:48 發表
仲試過挑戰2分鐘冇水食5粒水泡餅.....不過失敗.....
5粒都失敗

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-9-2012 12:33 發表

但係你地啤酒唔係重勁咩?
可樂汽勁好多

引用:
原帖由 carl 於 23-9-2012 12:46 發表
我以前挑戰過一個鍾5排成功....要慢慢飲....最後果樽要last min 先飲.
千萬唔好倒杯一次過飲.....
拱堅? 師兄厲害

引用:
原帖由 tango1997 於 22-9-2012 17:54 發表

禾覺呢個唔係2.5L容量既問題.......而係你個腸胃能否承受2,500億個"活性乳酸菌"既問題
飲啲煲過嘅會唔會好d

水泡餅係好邪惡架!!同埋唔知點解用豉油碟裝水飲又係飲唔落架(確實係幾多碟就唔記得喇)!!

發新話題