發新話題

DIY之偏向虎山行 KSC G17+Pro Arms Frame

手工一樓, 至敬
你的日子如何,你的力量也必如何

有技術又有耐性..師兄係得既...

真係十分欣賞Soviet兄果份DIY既熱衷, 好野
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 18# 的帖子

Yup....I got stuck when trying to form that tiny hole for the mag catch...I don't have a tiny drill bit that is long enough to reach the frame's interior.....You sure provided me with a good solution..Thanks alot.

估唔到頂針個位可以咁樣remake!

頭頂粒LED忽然著左,就去整

師兄好嘢!
最佩服係重造頂針位,同埋重塑鎗身花紋,佩服佩服!
目標太多
彈藥太少

我也是無錢之徒ma

引用:
原帖由 kai_matt 於 21-1-2013 00:10 發表
Soviet ching就係差mil spec一字咋
嗰個位其實係一小片貼落去嫁,因我甩過出池 ,唔知成片撬出泥整唔整到呢

師兄手工一流,佩服!
請原諒小弟潑一下冷水,pro aims有啲係有開板機蕊窿位⋯⋯

引用:
原帖由 alvin155 於 23-1-2013 22:46 發表

嗰個位其實係一小片貼落去嫁,因我甩過出池 ,唔知成片撬出泥整唔整到呢
你講邊隻?

引用:
原帖由 F22 於 23-1-2013 22:58 發表
師兄手工一流,佩服!
請原諒小弟潑一下冷水,pro aims有啲係有開板機蕊窿位⋯⋯
what the hell?????

我係童工買....不過算拉

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-1-2013 23:18 發表

what the hell?????

我係童工買....不過算拉
我響衣興趣見到,綠色黑色有開,沙色就冇⋯⋯

痴線poost留名
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-1-2013 23:17 發表

你講邊隻?
KSC

發新話題