42 123
發新話題

膠骨74打孖上

引用:
原帖由 jacko 於 5-3-2013 13:17 發表

網上係out of stock,不過咁啱比我睇到display仲有一隻~諗都唔洗諗即比錢~
EHOBBY 係咁,之前M249 想買個頂蓋又係OUT 左九世,點知見到佢玻璃櫃有一份

引用:
原帖由 Dave 於 5-3-2013 13:21 發表

EHOBBY 係咁,之前M249 想買個頂蓋又係OUT 左九世,點知見到佢玻璃櫃有一份
所以我好唔鍾意去hobby....去親7成都係白行

引用:
原帖由 jacko 於 27-2-2013 14:05 發表
射手
74U個火帽係14MM?

回覆 33# 的帖子

Yes
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Dave 於 5-3-2013 13:21 發表

係....我經常買佢地D display入面的貨。
你係網見out of stock, 有時櫃入還有一件for display

我們支74火帽到底14定21..?

引用:
原帖由 聶風 於 5-3-2013 17:33 發表
我們支74火帽到底14定21..?
14及21都得,因為佢用adaptor

附件

6-3-2013 01:18

但我用晒奶力都轉唔到佢出嚟..

引用:
原帖由 聶風 於 6-3-2013 02:11 發表
但我用晒奶力都轉唔到佢出嚟..
有無扭錯方向?14mm係逆牙,21mm係正牙

我一路刀懷疑你屋企係製毒工場。。。。依家我正實左。。。。係。。。。搜查令申請中。。。。我上泥充公

引用:
原帖由 jacko 於 6-3-2013 07:57 發表

有無扭錯方向?14mm係逆牙,21mm係正牙
兩邊都試過..扭到花晒都唔得..

回覆 41# 的帖子

有螺絲膠, 試下燒下佢先扭

42 123
發新話題