發新話題

唔公平喎

事出必有因...
帶埋呀媽去打丫ma, 唔洗打電話呀

引用:
原帖由 target 於 26-2-2014 22:58 發表
事出必有因...
帶埋呀媽去打丫ma, 唔洗打電話呀
我估都係有因。。。死淨佢一個

引用:
原帖由 tango1997 於 26-2-2014 23:22 發表

我估都係有因。。。死淨佢一個
最後係報警,但都係未死

引用:
原帖由 tango1997 於 26-2-2014 19:38 發表
蘇師傅。。。。。話

呢個真係有d似蘇師傅喎...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

某討論區見到

姓名:許xx
年齡:14
就讀學校:旺角潮X商會中學(新世紀天橋旁邊)
F.1仔
經常同老母同行

根據幾名GAME友報料,佢係不死人,而且係究極不死身
第二,當日佢同其他玩家多次口角,其後據聞有人聽到某小學雞話(買起你地好易姐/搞大佢囉)等等
第三,打佢既槍為馬記HI-CAPA 動能為1J以下,完全冇理由報警
小道消息指出某某小學雞好鐘意係槍街跟人行黎行去同三唔識七既人扮熟
我生得聰明得罪你咩!!!

就算1j以下。。。傷人,警察都會受理。。。。大家唔好亂泥。。。拉得嫁

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-2-2014 23:49 發表
某討論區見到

姓名:許xx
年齡:14
就讀學校:旺角潮X商會中學(新世紀天橋旁邊)
F.1仔
經常同老母同行

根據幾名GAME友報料,佢係不死人,而且係究極不死身
第二,當日佢同其他玩家多次口角,其後據 ...
相信上述只係方師兄在某討論區copy & post here。。。。新手咪當真
。。。1j刀可以好大鑊

引用:
原帖由 tango1997 於 27-2-2014 00:00 發表

相信上述只係方師兄在某討論區copy & post。。。。新手咪當真
。。。1j刀可以好大鑊
對呀

我只係食花生既心態先copy ja
我生得聰明得罪你咩!!!

仲走埋去了佢做咩丫,拖佢出來算把啦

岩岩升F1
仲係成陣小學雞味

裙腳仔,記得帶老母上game場!
偽君子!永遠虛偽!

crying for mama

打wargame中幾鎗就要報警,甘每個GAME場直頭要起個警岡糸到方便D人報警

以後糸GAME場見到細路........................

照打
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

Mum Mum Mum   I hit I hit I hit……..   call the police! Call the police! Call the police………….

The Fuxking monster family.

發新話題