42 123
發新話題

加!加!加!

引用:
原帖由 tango1997 於 27-2-2014 09:15 發表
煙䓍成日加。。。點解酒稅又唔見加???。。。我哩世刀諗唔明
因為架到HK$100.00 / 包.......

你都未必戒煙!

引用:
原帖由 rho837 於 27-2-2014 14:01 發表

因為架到HK$100.00 / 包.......

你都未必戒煙!
食大广林啦。。。一支分開食。。。夠high成日

食卷煙.....水煙.....電子煙.......再加就改食易手煙

引用:
原帖由 rho837 於 27-2-2014 14:48 發表
食卷煙.....水煙.....電子煙.......再加就改食易手煙
所以開煙館有得做,唔同味唔同房

引用:
原帖由 rho837 於 27-2-2014 14:48 發表
其實好鍾意食卷煙...但懶卷
Action without thought is like shooting without aim.

引用:
原帖由 kwanfoto 於 27-2-2014 15:34 發表

其實好鍾意食卷煙...但懶卷
棺材釘

引用:
原帖由 tango1997 於 27-2-2014 17:23 發表

棺材釘
都唔似
卷到方型咁就失敗啦
Action without thought is like shooting without aim.

引用:
原帖由 kwanfoto 於 27-2-2014 17:43 發表

都唔似
卷到方型咁就失敗啦
個名唔係我創嫁。。。係前人留落嫁

有卷煙盒子賣! 再買Filters! 係屋企食咪得鑼

引用:
原帖由 rho837 於 27-2-2014 18:47 發表
有卷煙盒子賣! 再買Filters! 係屋企食咪得鑼
圓錐型用黎捲大麻果隻?
好實架喎果隻...

屋企一直都係禁煙區...

引用:
原帖由 2slow 於 27-2-2014 11:15 發表

agree,
係架, 咁唔環保既大馬力跑車唔應該係香港呢d豆潤咁細既城市行走...真係左部車
子華講架嘛, 香港地咁塞車
你渣巴士係曬(浪費)緊你條命, 你渣ban屎係曬(炫耀)緊你條命

引用:
原帖由 chris1 於 28-2-2014 10:37 發表

子華講架嘛, 香港地咁塞車
你渣巴士係曬(浪費)緊你條命, 你渣ban屎係曬(炫耀)緊你條命
水哥。。。搞場CQB你泥唔泥呀?

42 123
發新話題