42 123
發新話題

土豪美佬打飛機

引用:
原帖由 tango1997 於 17-7-2015 10:22 發表

偷图。。。
咩叫偷圖 ,你啲圖自己影嘅咩
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 tango1997 於 17-7-2015 13:47 發表

咁你一定會直資起間。。。小乳頭陪訓女子中寄宿學校粉紅分校。。
揾本地認可之敎欲私處! 扮敎欲團體! T兄閒咪要去幫手代課!

偷桃?

Dan Bilzerian 既IQ係135+,
而EQ更係呢個領域中罕見的高.
佢在大學修讀既係犯罪學.
佢係一個好聰明, 好識包裝, 亦好熟識把握群眾心理.

那邊廂...
住在LA的 Brian 與Nicole Hammond是一對很普通的年輕夫妻.
不普通之處, 係佢地由8年前開始, 陸續收養了6個問題兒童.
兒童全部長期需要心理及醫療支援.
他們個別患有癌症、或出生HIV, 養白血病, 需要化療、或骨髓移稙.
Hammond 夫婦為這些兒童, 長期處於債務困境.

觀眾喜歡睇 Dan Bilzerian 炫耀荒誕庸俗, 亦只睇到佢既炫耀荒誕庸俗,  然後X佢.
相反,  Hammond 夫婦, 則一定唔會X佢.
點解呢?

比我都睇荷李活大卡士大制作巨乳大洋馬啦,邊得閒睇港產寒酸微乳微電影呀。

對Hammond 夫婦黎講,
千萬個得把口既聖人在FB /youtube之類轉傳支持讚好,
不及一個土豪真正直接伸出援手.

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 13:48 發表

去過東非一次,有鬼貧窮小朋友...
城市當然有錢,就算村都成堆牛羊食到你反眼又有電單車,
D 死非佬局你買精品勁狼死,就算去D 小市集,見你唔係本地人,一支可樂收你三蚊美金..

可以真係要去D 終極山卡啦 ...
我從無咁偉大到去非洲行善,非洲人吾係缺玉米,係缺AK

去新彊搞學校好D
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我吾明點解要體恤D IQ135之類智者做乖張的事,荒誕的話。成功得有道理又如何?!

我們的地球就是存在即合埋,合理就OK的體系了。這又何須再解釋一遍現象的根本,補充説明。

著件Level6先!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我睇得好化! 我身邊大把"富貴人", 名門望族有; 二世祖有; 專業人士白手興家有; 讀書唔成一早出來社會打工做生意發大達有! 我個好朋友中四就冇讀書出來打工做sales, 現在她有幾億身家! 養哂全家人! 她只係揸架日本車仔, 兩架單車同跑步GEARS, 目的就係跑盡七大洲! 雙反以前認識兩個屋企有幾億身家既二世祖! 兩個都好寸, 但令天! 一個駁發逹駁到輸左九成身家及走佬去美國! 而別一個在屋企分家產後生意失敗而要去做看間!

人生得意衰盡歡。。。凡事要留有餘地總是好的。

《河湟有感》司空圖

其實要做一個識理財既牛奶仔易世祖! 真係要有一門學問!

(引用: 在香港用正途工作搛錢創業做標準) 所謂創業難! 首業更難! 呢句說話係真的! 因為由零開始揾第一桶金係最長時間最辛苦的! 所以易世祖搛錢唔算叻! 因為只不過係錢揾錢叫做點石成金! 見過好多呢類人! 甚至有呢類人既父母問我取意見! 如何保護家產避免個仔敗哂去! 因為見到個仔ON99張一大舊銀紙連Car Key手錶放上FB大曬冷! 就算做定一個基金出糧出公司車都未必係辨法! 此終都係要個仔生姓露實致繼續到下一代! 易世祖最致命就係唔知自己ON9!

要個仔生姓露實---that is a big problem

《河湟有感》司空圖

42 123
發新話題