發新話題

畀女朋友發現叫雞

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 11:54 發表

乜呢個世上仲有咁既男人咩?等四年咼?
https://zh-hk.facebook.com/hkgoldenpic/posts/1027210703990059
最正係果句神的考驗

引用:
原帖由 cyl198911 於 10-1-2016 12:03 發表

https://zh-hk.facebook.com/hkgoldenpic/posts/1027210703990059
最正係果句神的考驗
暈...
FBC1

話說我朋友有一個女朋友, 基督徒.
因為信耶穌既關係, 所以唔可以有婚前性行為
我朋友唔介意, 因為佢話真心鐘意佢, 等到結婚後先發生都唔緊

點知5年感情, 因為一次speed dating冇左
話說有一次佢女朋友幫手去speed dating做媒. 識左個果d所謂金融才俊
當晚speed dating後就去左同個金融才俊飲野, 飲多左就比個才俊撿屍
咁樣就冇左隻豬.

本來我個fd都唔知戴左綠帽. 直到最近佢女友同佢講有左, 我個fd O晒咀, 明明冇搞野, 唔同女友係聖母瑪利亞? 之後佢女友先講番件事, 最慘既係佢女友因為係基督徒唔可以墜胎, 堅持要生個仔落黎.
如果你係個男仔, 你仲同唔同佢結婚?

5年感情, 苦心經營wor
佢女友仲同佢講: [今次件事係神比我地既考驗]

我自己個人認為, 禁絕婚前性行為根本傻的嗎
以前個年代, 14,15歲就結婚.
而家個年代, 為左層樓好多時3X歲先結婚.
男人2X歲就血氣方剛, 過左28d精子已經開始走下坡啦
守住隻豬, 個男既又辛苦, 最後仲比埋其他人.

我已經同我個friend講左: [你大力打佢一巴, 然後轉身就走就可以]
不過佢仲猶豫緊, 唔捨得佢5年感情, 仲想愛屋及烏

呢樣我都有問過
條女話件事隔左太耐, 跟本告唔入, 亦唔想搞大件事
因為個女仔係基督徒既關係, 所以佢唔想墜胎. 因為個才俊又係基督徒既關係所以唔用安全套

個才俊已經向個女仔道歉, 所以個女仔話原諒左佢, 唔想搞咁多野.
總之個女仔有好多籍口, 唔肯告佢強姦.
補充多少少, 個經手人唔認帳. 個所謂金融才俊有好多女友, 不斷轉女朋友, 佢去speed dating只為釣港女.

其實而家好多speed dating都係, d女仔一係好豬扒, 正常樣既都好高要求. 而高要求既女仔只會睇中全場最好果1,2個男仔. 而通常最好條件既幾個男仔, 多數只係玩家, 去speed dating只為中出即飛, 或幫中女破處.

金融才俊

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我懷疑條女對果位淫才有意思既,唔係又点會 同佢去飲酒,仲可能唔止一次.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 13:40 發表
我懷疑條女對果位淫才有意思既,唔係又点會 同佢去飲酒,仲可能唔止一次.
有見地

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-1-2016 13:07 發表
我朋友唔介意, 因為佢話真心鐘意佢, 等到結婚後先發生都唔緊

話說有一次佢女朋友幫手去sp ...
知唔知神童輝點死?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-1-2016 13:07 發表

話說有一次佢女朋友幫手去sp ...
個金融才俊有冇送冰藍三環撈畀條女?
以前個年代,啲仔會大駡morto alla francia italia anela,家陣時代唔同咗,啲仔唔得,唔似得韋樂咁。

好似天主教先唔用套喎
咪住先,個金容才進基督徒?咁又執人屍

引用:
原帖由 Tango1997 於 10-1-2016 13:47 發表

知唔知神童輝點死?
病死
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

所以我一向都同朋友講 千其唔好同耶青一齊
一係就做灌醉佢果個

仲有教徒唔係可以飲酒 但唔可以飲到醉ga 咩?

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-1-2016 16:14 發表
所以我一向都同朋友講 千其唔好同耶青一齊
一係就做灌醉佢果個

仲有教徒唔係可以飲酒 但唔可以飲到醉ga 咩?
所以我話條女都有可疑.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 16:31 發表

所以我話條女都有可疑.
成件事應該都係典型既mk中出,毒拎埋單
仲要話神既考驗 咁神都幾唔得閒

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-1-2016 18:53 發表

成件事應該都係典型既mk中出,毒拎埋單
仲要話神既考驗 咁神都幾唔得閒
嘿嘿....
FBC1

其實條女又唔做,個男既叫雞叫到生乜都唔關你事啦,除非個男既生性病生到會空氣傳播就真係有問題 ...

多膠魚。。。吹爆咪無入去囉

發新話題