43 123
發新話題

全鋼沙鷹快將推出

引用:
原帖由 NCP013 於 14-12-2016 14:08 發表

跟0尼個真鐵價錢就開心了, 不過呢支玩具起碼要兩蚊.....
咁量產又好難同少批量生產比既...

過二皮...哪有錢...X你...

歷史話比我地知,天價限量全鋼槍素來有一批支持者的,
唔會話賣唔出
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-12-2016 12:58 發表
承受不起的玩具就不是玩具了
好同意, 玩到咁貴, 身家無咁上下我有錢都唔會買, 玩具呢D嘢, 唔可以太瘋狂

香港一萬幾千過眼雲煙的人大有人在, 所以先有market.
不過我不是那些人, sosad
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 14-12-2016 16:04 發表
香港一萬幾千過眼雲煙的人大有人在, 所以先有market.
不過我不是那些人, sosad
對於有錢人, 呢D係散紙..
但如果香港好似美國咁, 合法收藏珍嘢, 一萬幾銀買支珍DE玩又唔同講法

冇錢買

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 14-12-2016 15:57 發表

好同意, 玩到咁貴, 身家無咁上下我有錢都唔會買, 玩具呢D嘢, 唔可以太瘋狂
玩玩具求開心,玩具應該係被人玩吾係玩具玩人。咁貴吾係玩具,或者吾係我的玩具。

貴一定有柤對而言的質量,但自己已經充足當前普遍玩具的水平。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

有錢既,玩車都係當玩具je
所以,呢d玩具唔係人人玩得起架,衡量自身能力就好

都係等我們算

兩皮又唔係話好貴,其實都係睇值唔值得玩
如係成支外皮堅既湯出黎做玩具,我諗3皮都一出即賣完

理支未到最愛,所以嚴貴!
如果女朋友似足港女,但你會奉獻大部分時間及$同佢吃喝玩樂,
鬼叫你鍾意佢喎! 物有所值?
享受期待  珍惜擁有.

唔知裝拆外管方法跟唔跟足呢?定係依然同馬記-樣有入冇出,拆餐死

43 123
發新話題