發新話題

搭巴士揀人坐疑惑

我試過最慘一次係 我坐窗口位 隔離坐左個阿伯
個阿伯不斷放響屁 但仲要係好臭果隻
果時仲塞緊車 我下站落 塞左半個鐘

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-3-2017 22:31 發表
我寧願落下層企

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-3-2017 22:31 發表
開大個風口吹散佢

引用:
原帖由 gtoray 於 5-3-2017 22:26 發表

一係醜樣, 一係肥婆
如果唔係就一定係你有問題....
最憎啲三唔識七異性推推拉拉,簡直不知廉恥。

引用:
原帖由 reniless 於 5-3-2017 22:57 發表

最憎啲三唔識七異性推推拉拉,簡直不知廉恥。
高尚~~

引用:
原帖由 48191 於 5-3-2017 17:19 發表
堅有料㗎西裝友都唔會搭巴士喇!
其實老老豆豆,搭車啫⋯⋯唔駛搞到咁複雜嘅!
啲西裝友個個好似驚死會擦花佢套老西咁,我見到西裝友會避開坐。

哈,著得西裝,係貴嘢都唔會搭巴士同地鐵啦!通常你講嗰啲都係文職或Agent啫。我以前都著西裝番工,外套就兩個禮拜乾洗一次,褲就一個禮拜就著兩條,裇衫日日換;如果真係污糟咗用濕紙巾抹抹佢;抹唔甩咪即刻攞去洗,冇嘢嗰喎!
師兄,有一啲既有觀念可能要改改。我以前響關口見人哋走私筆電,都係西裝筆挺㗎,一個人帶一部....
引用:
原帖由 reniless 於 5-3-2017 23:26 發表

啲西裝友個個好似驚死會擦花佢套老西咁,我見到西裝友會避開坐。
究竟世界上還有神嗎?

最經典係偷名牌車嗰啲,一身名牌西裝、皮鞋,揸住個靚袋去爆車....
講咁耐,西裝友有好多時係燶丁。
反而我見好多有米之人,Causal到你唔信......
究竟世界上還有神嗎?

[quote]原帖由 48191 於 5-3-2017 23:39 發表
最經典係偷名牌車嗰啲,一身名牌西裝、皮鞋,

話說我以前有個世叔伯,響80年代白手興家,響消防工程界尚算有名,物業多到其實唔駛做。不過因為要養住班伙記,唔忍心賣盤俾人。佢出入都係部錢七,著件比較靚啲㗎Polo 裇、牛仔褲、一對中價皮鞋,拎住份則就出去同人傾工程,係得隻錶係撈。佢老人家低調到不得了。如果用中國人嘅「先敬羅衣後敬人」㗎話,佢完全唔入流。
究竟世界上還有神嗎?

搞乜食字?
引用:
原帖由 Lolanto 於 5-3-2017 23:47 發表
[quote]原帖由 48191 於 5-3-2017 23:39 發表
最經典係偷名牌車嗰啲,一身名牌西裝、皮鞋,
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 5-3-2017 23:49 發表
話說我以前有個世叔伯,響80年代白手興家,響消防工程界尚算有名,物業多到其實唔駛做。不過因為要養住班伙記,唔忍心賣盤俾人。佢出入都係部錢七,著件比較靚啲㗎Polo 裇、牛仔褲、一對中價皮鞋, ...
我有個fd,炒股,物業
身家幾千萬
但都日日繼續返份牛工,仲唔射波
但衣著就同個3行佬差不多
係隻錶靚d同日日請同事食飯飲茶
唔係有人見過佢d身家證明真係當佢吹牛大將軍

引用:
原帖由 48191 於 5-3-2017 23:54 發表
搞乜食字?
你個“渣”字

引用:
成年陰影,影響一生

呢啲咪「明哲保身」囉!真作假時假亦真,等你估佢唔到,唔係容乜易俾人標蔘呀!
再講,老西㗎嘢,皮嚟啫!啲人驚件衫污糟,咪叫佢番屋企掛起佢,唔好著出街!
以前我唔識,自從跟過個鬼頭做嘢,佢教我「Relax, young man...」,最緊要get the job done,唔係剩係睇套衫之後,我會對表面上㗎嘢冇咁執著。
引用:
原帖由 gtoray 於 5-3-2017 23:58 發表

我有個fd,炒股,物業
身家幾千萬
但都日日繼續返份牛工,仲唔射波
但衣著就同個3行佬差不多
係隻錶靚d同日日請同事食飯飲茶
唔係有人見過佢d身家證明真係當佢吹牛大將軍
究竟世界上還有神嗎?

發新話題