41 123
發新話題

[認真] 今次我真係好很嬲

引用:
原帖由 lahc 於 5-6-2009 17:15 發表

一向香港法律面前
窮人含...
有野好似未講晒喎

同佢死過!!!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 4-6-2009 22:11 發表

如果係咁既係無辦法同個官講....上年9月開始續牌都要出示3個月內既地址證明...你又唔係登記車主, 張野又係寄左比你朋友度...罰款單寄比車主好正常...問題係你個朋友無同你講有罰單....或你無追問你朋友有無罰單. ...
佢係講到明無收過罰款單...
鵰。豹。狸。獅。狒

但好似真係樓主你唔岩wo......

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 6-6-2009 13:36 發表
但好似真係樓主你唔岩wo......
請問除左我有違例泊車外,我唔岩在……??
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2009 15:29 發表

請問除左我有違例泊車外,我唔岩在……??
我指違例泊車有D唔岩

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 6-6-2009 20:30 發表

我指違例泊車有D唔岩
係人都知阿媽係女人 , 山係石頭海係水

你蝕ge地方係, 運輸處個登記連絡地址係連絡唔到你......
至於點解法庭 order 又會寄到比你
應該係因為用左第二個運輸處無權ge source 去搵你ge地址

引用:
原帖由 於 6-6-2009 20:35 發表

係人都知阿媽係女人 , 山係石頭海係水
但我只係唔明樓主做咩要咁嬲...
都早知ga啦.

同埋講我睇法姐,洗唔洗咁講野

引用:
原帖由 gtoray 於 6-6-2009 23:21 發表
你蝕ge地方係, 運輸處個登記連絡地址係連絡唔到你......
應該係因為用左第二個運輸處無權ge source 去搵你ge地址
蠔屎....科水啦....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2009 10:15 發表

佢係講到明無收過罰款單...
引用:
原帖由 gtoray 於 6-6-2009 23:21 發表
G大已經解釋左....好明顯係跟進不足囉.....叫人地幫手出牌唔係只係出左就OK...好多麻煩野架....(至MINOR既NCB累積都唔關自己事...)

41 123
發新話題