發新話題

[認真] 一時鬆懈便中招

堂食唔滿意可以要求換過個

不過外賣就..............

引用:
原帖由 小雲雲 於 1-8-2009 19:03 發表

唔係一隻120,係一套120
不過買餐加大送一隻真係幾底下
係呀, 好多人換
我都換左兩隻~

報應哩~

我同Leo渣到架車去你樓下都唔落尼食糖水

XDDD
鵰。豹。狸。獅。狒

......其實要投訴,直都老麥香港總公司投訴...同返果間野講係冇用既...

引用:
原帖由 hkncnc 於 1-8-2009 22:05 發表
堂食唔滿意可以要求換過個

不過外賣就..............
一樣得,只要你肯拎返行返去........

果時我在老廣做野,親眼見住個女人行我前面,早一早進入老麥,之後佢等左一分鐘...去收銀位話人地收左佢杯野飲,佢未食晒既,....D職員經理老知佢明屈,照毫比佢....

果次我叫外賣
送少左一個餐
但係收足我錢
打番去 話比番我
點知又等多差唔多成個鐘

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-8-2009 23:53 發表
報應哩~

我同Leo渣到架車去你樓下都唔落尼食糖水

XDDD
咪就係...仲有小o都黎埋.....再下次叫加料添呀....

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-8-2009 00:47 發表
......其實要投訴,直都老麥香港總公司投訴...同返果間野講係冇用既...
所以投訴乜都好一定要直上天庭....

其實我發現...真係好多M記以外既選擇...

MOS, Shake'n Bun, Triple O.....重有各區都開左好多自家製Burger...不過呢d都幾貴,食一食都40蚊以上....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 02:02 發表
其實我發現...真係好多M記以外既選擇...

MOS, Shake'n Bun, Triple O.....重有各區都開左好多自家製Burger...不過呢d都幾貴,食一食都40蚊以上....
駱克道好多吧都得架....有時lunch都車落去買....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-8-2009 02:04 發表

駱克道好多吧都得架....有時lunch都車落去買....
北角都有幾間,有間叫big-bite之類..重有間toppings....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-8-2009 02:05 發表

北角都有幾間,有間叫big-bite之類..重有間toppings....
中環落去遠左的喎.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-8-2009 02:06 發表

中環落去遠左的喎.....
我落樓下好快趣...

買老麥係一定要CHECK左先好走架, 試過他比小左個魚柳包比我......

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-8-2009 02:11 發表
買老麥係一定要CHECK左先好走架, 試過他比小左個魚柳包比我......
買野唔check就走就梗係你既責任....

發新話題