44 123
發新話題

祖國漫畫瘋魔日本...

引用:
原帖由 gtoray 於 12-3-2010 17:06 發表

呂布揹住個女個段
同貂嬋死果一段
好深刻~
我傾向頭o個10期多d,牛輔的公子獻頭

呂布揹女o個part,如果事前再鋪排多d會感人d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 12-3-2010 14:19 發表
香港陳某既火鳯一早就反攻日本啦~~~
滲入中國封建同現代文化的矛盾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-3-2010 15:42 發表

我除左唔煙唔酒唔賭唔咸之外......原來仲有唔睇漫畫.....
火鳳一定要睇

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:08 發表

我都係追到呂布果到......超感人.,,,之後就冇心機睇....而家講到邊都唔知...
呂布果段, 我覺得最正係講高順同陷陣營果part, 真係充滿男人既浪漫......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 13-3-2010 00:33 發表

呂布果段, 我覺得最正係講高順同陷陣營果part, 真係充滿男人既浪漫......
嗯~嗯~!
真係完全表達~~

引用:
原帖由 HunterX 於 13-3-2010 00:33 發表

高順

冇時間睇火鳳呀!

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:08 發表

我都係追到呂布果到......超感人.,,,之後就冇心機睇....而家講到邊都唔知...
咁岩既,我都係睇到果度!
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-3-2010 00:45 發表

高順
陷陣之志, 永不言退!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 13-3-2010 14:24 發表

陷陣之志, 永不言退!!!
重有張遼病左都阻止士兵逃走

好正!!!
久違左0既九十年代玉女feel

44 123
發新話題