發新話題

在屍群中生存20天

引用:
原帖由 k_i_t 於 3-5-2007 22:29 發表
用獵槍好正
本上係獵槍+電鋸

係咪最多可以有7個人?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-5-2007 23:24 發表
係咪最多可以有7個人?
我估係啦~
我見佢有7個人之後就話冇位了
我冇再去試搵人了
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

我去到第19日隻game停左.................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-5-2007 00:02 發表
我去到第19日隻game停左.................
咁嗚呼哀哉?!=口=
esc制得唔得呀???
人怕出名 芝怕肥/_\

要點先可以搵人?

引用:
原帖由 阿芝 於 4-5-2007 00:11 發表

咁嗚呼哀哉?!=口=
esc制得唔得呀???
唔得.....要再黎過.................

不過爆左了~~~  

枝.50 真係好勁...............
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 4-5-2007 00:47 發表
要點先可以搵人?
完左一關之後, 將果12鐘分D去 "Look for survivors"
-但丁

到 19 關冇心機玩.....

引用:
原帖由 gtoray 於 4-5-2007 02:39 發表
到 19 關冇心機玩.....
哎喲~做咩事呀^^"
唔岩玩?
人怕出名 芝怕肥/_\

AK47最好feel

剛好有朋友問隻game點玩 打了的字唔好side 貼埋出來俾d懶得睇說明既朋友仔啦=) :

隻game既時間分日同晚
夜-你+同伴打zombie
日-要分配12個鐘點用

12個鐘既分配有張list 有三個選擇
1.修補圍牆
2.找武器
3.找同伴

只要你分配時間去3 就可以搵同伴
但係:
1.唔保證搵到
2.找同伴同找武器 都會有可能令你走失現有既同伴
3.7個(計埋你)就是滿了 <---佢寫住係滿左但係你仲可以照搵 不過我未試過

control:
WSAD 上下左右
R 上彈/換匣
space 換武器
esc 遊戲選擇

噢 最令人興奮的是 子彈冇限供應=v=+
盡情殺吧!!!!!!

人怕出名 芝怕肥/_\

1枝UZI打天下

uzi 派米真係一流 , 一匣50飛加上reload快.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

2.找同伴同找武器 都會有可能令你走失現有既同伴
成日要搵

發新話題