發新話題

[認真] 拉登死左

引用:
原帖由 MKL04438 於 2-5-2011 11:46 發表
上星期已被殺死!!!
呢場十年戰爭...唔知完得未呢...
CCTVB 講錯.....

上星期已被認定目標地點, 昨日行動中成功殺死。

拉登:那只是我的替身,要多少有多少
(說完就有個拉登在後面走出來把屍體吃掉)

附件

2-5-2011 12:57

"But you bring down one enemy and they find someone even worse to replace him"

真的假不了! 假的真不了! 拉登應該唔會再出現!  拉登99%在生而係住係香港 ?  

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-5-2011 12:57 發表
拉登:那只是我的替身,要多少有多少
(說完就有個拉登在後面走出來把屍體吃掉)
QB登

差句對白係下面 : "跟我簽下契約成為魔法少女吧"

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2011 13:22 發表

QB登

差句對白係下面 : "跟我簽下契約成為魔法少女吧"
黑毛應該就係同佢簽架喇

希望好來烏快d拍返套好似黑鷹down咁

我覺得係刻意等佢影響力下降先殺

也是刻意等大選近, 但經濟又未回服時殺  

4 MORE YEARS 

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

real or fake ga ......

I guess is real

?囧??囧??囧??囧??囧?
?囧??囧??囧??囧??囧?

回覆 41# 的帖子

我覺得似係比人圍歐完

引用:
原帖由 ner 於 2-5-2011 03:07 PM 發表
我覺得似係比人圍歐完
咁就真係名副其實俾美佬"打死"...
click>

發新話題