42 123
發新話題

有冇師兄玩過VVA Hi-cap舊系统

引用:
原帖由 d.s 於 1-5-2012 17:36 發表

What happen?我咪寫住係原裝力1•6囉!
叻唔切!
Not 叻唔切, but as i know, SV 6" can have the power of edge of the can top, SV 5" can have the power of can bottom, so i ask want happen, but i have miss the 原裝力, sorry

D.S師兄我請問下3.9吋係幾大力水!因為我無短管!

Thank you
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-5-2012 22:52 發表

彈匣出氣膠好似童工有!
3Q!

引用:
原帖由 d.s 於 27-4-2012 09:37 發表

....你d資料真係唔識就比你嚇死,識就比你笑死....
short barrel!  1.7j...1.8j  笑死

引用:
原帖由 tango1997 於 1-5-2012 20:00 發表
咁R-TYPE同第一版舊系統SV係唔係同一樣野
有無師兄可以解答小弟疑問呢.....THANK YOU

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-5-2012 22:52 發表

彈匣出氣膠好似童工有!
童工有... 有...2010

明x都有,啱啱買咗兩隻

引用:
原帖由 marking 於 25-4-2012 21:59 發表
在 VVA R-Type 年代, 那支 (馬老爺) 的槍合打 IPSC?

神話的白飛機可能是說這粒 980 日元的東西.
http://sankowebshop.com/shop/ite ... &item_id=315255
980日元 ? 日本仔今好死,  look look la.. 次貨

引用:
原帖由 akboy 於 3-5-2012 20:37 發表
童工有... 有...2010
童工有 , 2012-03 幫人買過

P.S.
今日都出左廣華街 , 唔記得望望有無

引用:
原帖由 d.s 於 1-5-2012 08:27 發表
Pro killer 條管咁長完裝用Topgas先得1•6j....果位師兄果d短管1•8j唔知點改....?
Topgas 期期唔同 , 有一輪 SSS Topgas 落 WA 得 1.3 , 有一輪真係有 1.8 , Topgas 早期一水水 , 完全係抽獎

但我唔知係槍舊左定 Topgas 差左 , 而家打唔番果隻力

引用:
原帖由 akboy 於 3-5-2012 21:09 發表

980日元 ? 日本仔今好死,  look look la.. 次貨
網上寫明白飛機頭黑了,而不影響運作, 只要價合及可用, 次品也不見有問題.  
而且次貨英文也有人用, 只要大家明白, 也是沒有問題.

引用:
原帖由 odaan 於 3-5-2012 22:12 發表

Topgas 期期唔同 , 有一輪 SSS Topgas 落 WA 得 1.3 , 有一輪真係有 1.8 , Topgas 早期一水水 , 完全係抽獎

但我唔知係槍舊左定 Topgas 差左 , 而家打唔番果隻力
4年前無玩仲係做緊100/3枝 4年後仲係100蚊3枝
而家樣樣都加價 TOPGAS 仲可以唔加 都好難再有好野

42 123
發新話題