發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

嘩! 講到好有HEART! 真係SUGAR UNCLE! 我都好想識下.....PM US!

引用:
原帖由 rho837 於 2-6-2012 16:07 發表
嘩! 講到好有HEART! 真係SUGAR UNCLE! 我都好想識下.....PM US!
3x幾支 ptw 喎, 行內人喎
你唔係玩開 ptw 咩?
你一定識啦

我過班唔玩CT凹呀WOR!

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 16:03 發表

內行人, 有都唔出奇

問題係有冇咁好死?唔係好熟就來貨價比你?仲要有得分期?!
係我個仔就可以考慮

從 #431 回應中, 除左盛讚uncle為人, 德行外
仲刻意透露樓主疑似身份, 其他事非

理性角度分析, 當中必 ...
認同.

大家話樓主證據可疑之際,support unXXXX嘅一幫又比唔到實質證據或合邏輯ge事例...

吹左30版兩邊暫時都係得個吉.

試問:
學生冇經濟能力 可以分期付款 係咪好人之常情先?
有經濟能力既 仲要問人囉來貨價,分期付款 咁算點?
大家評下理la!!!! 如果係因羡幕而搞事 去影響別人既聲譽 我個人覺得好小學雞...
ps:個人意見!

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:20 發表
試問:
大家評下理la!!!! 如果係因羡幕而搞事 去影響別人既聲譽 我個人覺得好小學雞...
等我試下係童工同個老細講呢句野, 睇下佢會唔會打7我先

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:20 發表
試問:
依家樓主講ge係比人'握'錢....

如果呢個所謂"UNCLE"係行得正企得正! 就唔怕閒言閒語! 實有人話給他知(網上有話說)可以來證清!

唉! 家下做學生真爽! 冇錢玩槍都可以分期付款!

我地讀書年代! 乜有錢去玩呢玩路咩! 交到學費  !  都唔敢想玩槍玩車! 係有PART TIME致買一兩支舊槍玩!

引用:
試問:
評理:
學生冇經濟能力當然希望可以分期付款
問題係賣比你果個為咩要比你免息分期付款? 仲要係來貨價又唔追數?
你唔係覺得咁係人之常情哎嘛...?

如果係因為撞邪而去幫教主講好說話, 個人好理解.

又咩元朗飛車出九龍買個motor...
善堂都唔係咁做啦...

只幾說"分期付款"同"比來貨價"唔係必然嫁
冇錢就唔好學人玩
冇咁大咁頭就唔好學人戴咁大頂帽

引用:
原帖由 rho837 於 2-6-2012 16:34 發表
如果呢個所謂"UNCLE"係行得正企得正! 就唔怕閒言閒語! 實有人話給他知(網上有話說)可以來證清!

唉! 家下做學生真爽! 冇錢玩槍都可以分期付款!

我地讀書年代! 乜有錢去玩呢玩路咩! 交到學費  !  都唔敢想玩 ...
你咪冇運行囉
識唔到人俾你免息分期唔追數

引用:
原帖由 tf141 於 2-6-2012 16:23 發表

等我試下係童工同個老細講呢句野, 睇下佢會唔會打7我先
本來句野無乜問題...係[去童工咁問]果個位真係笑左
網上現學現賣,有錯請指正

#446 都話時代唔同鑼!

引用:
原帖由 rho837 於 2-6-2012 16:39 發表
#446 都話時代唔同鑼!
咩時代都有老千同騙子ga啦
你唔好彩就唔好彩啦

引用:
試問:
你都幾曲線喎
我唔知呢位老闆有幾好人品
站係老闆立場信個即刻有經濟能力既好
定係一個唔知要讀幾耐書唔知幾多年後先有經濟能力既好?

發新話題