發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

回覆 435# 的帖子

呢個世界真係有咁既人 上個月打vv28星期六黎 我地撞到班玩ptw既師兄 佢地個領隊叫ivan 咁岩佢地死左碳刷同推彈嘴 uncle都係第1日識佢地不過都送左幾套碳刷同推彈嘴比佢地 如果我無記錯你地玩開ptw個班師兄有個叫何b仔都識佢架
之後你地問uncle係唔係真係咁多槍 你地可以去問廣華街某間槍鋪 名x 又或者問三車 既ming sir

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2012 16:41 發表

咩時代都有老千同騙子ga啦
你唔好彩就唔好彩啦
唉! 認啦認啦! 輸呀! 話時話做到分期過班係咪學生妹le ga!

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 16:42 發表
呢個世界真係有咁既人 上個月打vv28星期六黎 我地撞到班玩ptw既師兄 佢地個領隊加ivan 咁岩佢地死左碳刷同推彈嘴 uncle都係第1日識佢地不過都送左幾套碳刷比佢地 如果我無記錯你地玩開ptw個班師兄有個叫何b仔都識佢架 ...
無事獻殷勤...
下一句你識ga啦?

引用:
原帖由 rho837 於 2-6-2012 16:46 發表

唉! 認啦認啦! 輸呀! 話時話做到分期過班係咪學生妹le ga!
學生哥果下先恐怖....

淨睇呢版仲以為uncle係近期見報個位 "劉姓" 商人.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

唔知係咪佢! 何b仔!  Yee! San Jai wo 問問佢先 Bye Bye.......

回覆 441# 的帖子:我意思係問unxxx分期付款...唔係熗街既shop.........
回覆 442# 的帖子:我知樓主比人騙財,但係唔係因為果班btw學生有平野 而樓主冇 先發post"唱"衰人?

總知兩方都暫時冇證據 好難評論誰對誰錯

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:49 發表
回覆 441# 的帖子:我意思係問unxxx分期付款...唔係熗街既shop.........
回覆 442# 的帖子:我知樓主比人騙財,但係唔係因為果班btw學生有平野 而樓主冇 先發post"唱"衰人?

總知兩方都暫時冇證據 好難評論誰對誰錯
就係lor,樓主(同其他人)由頭到你個post之前都無人提過有人有平野...

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 16:42 發表
呢個世界真係有咁既人 上個月打vv28星期六黎 我地撞到班玩ptw既師兄 佢地個領隊叫ivan 咁岩佢地死左碳刷同推彈嘴 uncle都係第1日識佢地不過都送左幾套碳刷同推彈嘴比佢地 如果我無記錯你地玩開ptw個班師兄有個叫何b仔 ...
我問下D老友先~係就值得讚呀

回覆 458# 的帖子

我係見431# post的... 來貨價

引用:
原帖由 tf141 於 2-6-2012 16:23 發表

等我試下係童工同個老細講呢句野, 睇下佢會唔會打7我先
唔會,佢仲會打7折比你tim

引用:
原帖由 rho837 於 2-6-2012 16:49 發表
唔知係咪佢! 何b仔!  Yee! San Jai wo 問問佢先 Bye Bye.......
啱嗱...... 怏D嚟攞走你D PTW 同CNC金屬身

引用:
原帖由 Victorhei 於 2-6-2012 16:20 發表
試問:
學生冇經濟能力 可以分期付款 係咪好人之常情先?
有經濟能力既 仲要問人囉來貨價,分期付款 咁算點?
大家評下理la!!!! 如果係因羡幕而搞事 去影響別人既聲譽 我個人覺得好小學雞...
ps:個人意見!
做學生真係幸福到。。。。。。。。。。。。。。。呢!!!

引用:
原帖由 sergeant3007 於 2-6-2012 16:47 發表
淨睇呢版仲以為uncle係近期見報個位 "劉姓" 商人.
咁分期同唔追數既代價咪要拍.....沙龍??

喱兩日無追post,估唔到出現左unxxx支持者,30幾枝幾錢銀既野,放俾學生哥可以淨收料錢兼玩分期付款,想必佢一定好有錢,真想知佢係做邊行
p.s.作為一名窮困的學生哥,真想認識下那位人兄

發新話題