發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
今朝走去單挑mel…
打爆左部DOM之後比老虎追…好在走得到番supply...
不停咁用repair kit><

引用:
原帖由 MKL04438 於 20-5-2010 12:41 發表
今朝走去單挑mel…
打爆左部DOM之後比老虎追…好在走得到番supply...
不停咁用repair kit>
話說repair kit點用嫁?
我到E+都唔識用

超過50%戰損..係consider入面點擊2次 repair kit

踢緊fd入game

引用:
原帖由 Sum森 於 20-5-2010 16:21 發表
  超過50%戰損..係consider入面點擊2次 repair kit
我就係之前試過....都係唔得(用自己機打自己機 )
除左ms同非ms外,有冇分咩機體用咩lv嫁
(死~做左問題青年tim

冇~過50%戰損就用得 lv 1-3的分別係(成功率and修理幅度)成正比

引用:
原帖由 Sum森 於 20-5-2010 19:15 發表
冇~過50%戰損就用得 lv 1-3的分別係(成功率and修理幅度)成正比
問題以解決
原來買緊野係用唔到~
SORRY~

引用:
原帖由 sunny2014 於 20-5-2010 16:28 發表
踢緊fd入game
連ucgo.exe我都未入手
megaupload.....

剛剛創左個角…AlenW...ESFS,in  Sydney

傻傻地站在AIRPORT唔知點做好

引用:
原帖由 alien 於 21-5-2010 13:56 發表
剛剛創左個角…AlenW...ESFS,in  Sydney

傻傻地站在AIRPORT唔知點做好
call的士去機體店先

不如約實一個時間,所有隊員盡可能online,我地週圍去攻城呀!!!
次次得三四個好難攻得落…

引用:
原帖由 MKL04438 於 22-5-2010 13:37 發表
不如約實一個時間,所有隊員盡可能online,我地週圍去攻城呀!!!
次次得三四個好難攻得落…
agree, find 1 day, weekend to go.
suggest to have 8 ~ 10 members to join !
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

請問點樣用噴射器係空中向前行呀

同埋點樣係ms的工廠到維修機體呀

我想問駛唔駛BT做多次種?
我上網搵到D新BT方法 唔駛upload種子都玩得

引用:
原帖由 Sum森 於 23-5-2010 13:10 發表
請問點樣用噴射器係空中向前行呀     w + space

同埋點樣係ms的工廠到維修機體呀   There is repaire "outpost" around the city and camp, just like a container, in yellow colour  
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

發新話題