發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 calbee 於 2012-6-2 20:42 發表
uncle不只有20~3x枝ctw/ptw ,在三轟有達4x枝和51cqb場有2x枝m4a1可供壞槍ching借用~唔洗錢租!只要有借有還就冇問題,肥人和 扁口扁面既人免問!
咁咪即係起人地飯堂免費派飯....?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 calbee 於 2/6/2012 08:29 PM 發表
大人們都爾虞我詐~uncle幫我地,比我地分期係因為佢認為我地誠實佢幫我地係因為一年前有個叫細肥,大衛,當我地係鴨仔打!uncle 睇唔過眼幫我地升級裝備,之後佢地開始眼紅我地…我地就算冇錢還一期佢地唔會追我地~非常好 ...
引用:
原帖由 calbee 於 2/6/2012 08:42 PM 發表
uncle不只有20~3x枝ctw/ptw ,在三轟有達4x枝和51cqb場有2x枝m4a1可供壞槍ching借用~唔洗錢租!只要有借有還就冇問題,肥人和 扁口扁面既人免問!
好似D變態恐怖電影咁,支前個主腦好似好好人,之後不斷同你洗腦,之後仲會叫你做D變態野...................

小心第日報紙頭條出現WARGAME變態殺手

嘩.....呢個世界有咁好嘅人

可能我係一個百佳市繪嘅成年人啦, 我就真係揾把刀"行"住條頸都唔會信.............

除非......比我個仔又分期啦, 佢4歲, 以一星期無零用嚟計......分10年120期得唔得呀........

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
我諗你地班人真係誤會錯人啦.我吾係TERRY,我搵過terry佢本人係星期三下午已經上左大陸星期一先返落黎,點樣上網post野呀???
同佢講左個幾鐘長途電話,佢對你地班人燒埋佢到感到無奈,人地講到明吾會講野,你地就係咁話我係佢,誤會好人仲要講???
比你地分期真係好???
背後意義係咩野意義???
如果真係咁好人點解d人會走吾同佢玩???

問多個問題
希望有師兄答一答。
本地CTW專賣店在那裡?
係老廣還有CTW賣嗎?

老廣仲有! 係有RHKP東西賣隔離間舖

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 gtoray 於 2012-6-2 21:00 發表

越講越怪異
簡直匪夷所思
十足十邪教收o靚
我又唔覺係邪教.
聽下咪算囉. 呢d又無乜證據既.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 01:45 發表
問多個問題
希望有師兄答一答。
本地CTW專賣店在那裡?
係老廣還有CTW賣嗎?
CTW專賣店已經消失了

隔左一日
爆左邪教出黎
但樓主話同邪教冇關
咁邊個先係幕後黑手呢??
明天待繼

邪教……
令我諗起以前啲傳銷公司

引用:
原帖由 hkncnc 於 3-6-2012 01:59 發表

明天待

我覺得遲下仲有多啲野爆……

回覆 491# 的帖子

版大
非icon post,見引用一欄

終於係呢到開a/c
我冇眼紅你地玩ptw/ctw/wtf....
只係眼紅你地有人有錢買槍(可能又係同人借)俾你地玩, 而冇錢還

zzzzz....... 貌似某人倒賣被告既平價改槍賺錢 比人發現然後發爛渣喲 (路過)(off topic)
ACU UCP忠實fans~~

發新話題