發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 DelayTokyo 於 3-6-2012 02:51 發表
終於係呢到開a/c
我冇眼紅你地玩ptw/ctw/wtf....
只係眼紅你地有人有錢買槍(可能又係同人借)俾你地玩, 而冇錢還
請詳述"你地"所謂何人?

花生價愈黎愈高 加多半打麒麟唔該

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 02:56 發表

請詳述"你地"所謂何人?
請扒文!

引用:
原帖由 DelayTokyo 於 3-6-2012 02:59 AM 發表

請扒文!
黎得依到,,你睇清楚人地係邊個問先啦

引用:
原帖由 DelayTokyo 於 3-6-2012 02:59 發表

請扒文!
這個真的兒有點...

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
呢班...

引用:
原帖由 DelayTokyo 於 3-6-2012 02:59 發表

請扒文!
我由頭到尾mon住個topic
你叫我扒文?

因為戰火比較多同亂, 為免friendly fire
都係清楚少少好

回覆 502# 的帖子

最衰CGF冇得"LIKE"xd

我想近期book呢個場玩,點知路過睇到post,十五十六咁

引用:
原帖由 don20082000 於 3-6-2012 03:18 發表
我想近期book呢個場玩,點知路過睇到post,十五十六咁
應該唔關個場事bor...?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 03:12 發表

我由頭到尾mon住個topic
你叫我扒文?

因為戰火比較多同亂, 為免friendly fire
都係清楚少少好

佢自己個ac啱啱先開...一入嚟講句咁既野, 反而叫我地爬文

引用:
原帖由 tf141 於 3-6-2012 03:20 發表

xxx
唔好咁講
小問題~小問題~
可能佢都一直有cdrom呢?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 03:19 發表

應該唔關個場事bor...?
個post講到個乜野cle係3斤門市出沒幫人收錢咁,場就唔係問題ar,錢俾左但係冇場俾咁點搞

P.S我真心膠,真係唔知邊個打邊個,去到鋪頭我只買槍,唔吹水

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 03:22 發表

唔好咁講
小問題~小問題~
可能佢都一直有cdrom呢?
sorry呀公
CD-Rom即係佢之前都冇講過野, 咁都冇理由會係我地睇漏啫

引用:
原帖由 don20082000 於 3-6-2012 03:24 發表

個post講到個乜野cle係3斤門市出沒幫人收錢咁,場就唔係問題ar,錢俾左但係冇場俾咁點搞

P.S我真心膠,真係唔知邊個打邊個,去到鋪頭我只買槍,唔吹水
去門市比錢會有收據ga ma....
如果佢同你講"果日去到你話比左傻強就得ga喇"
你又照比錢咩?

發新話題