發新話題

博c模型

引用:
原帖由 -l- 於 1-6-2007 02:10 發表
宣傳用簽名檔
本來呢個post惗住齋睇就算.....但睇完你呢兩張相,我笑到收唔到聲.....

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 02:52 發表
點解初頭又話只係睇下 之後又叫人去帶槍?
引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
see?有人講既

引用:
原帖由 追逐者 於 1-6-2007 03:36 發表

see?有人講既
只係覺得越尼越似有想叫齊人之後call差佬

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 04:18 發表

做見證都要call差人叔叔????

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 04:39 發表

做見證都要call差人叔叔????
好明顯意思係話有人會搞串個party佢
等我地比警察叔叔送上警署
咁個個人將會係wargame界之恥wo~

一雞八千, 齋up發癲|)
本來無一物, 何處惹塵埃

8000兄你約戰又唔留contact, 你叫人點報名呀, 睇你個樣都會甩底架啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

超,你地個個講得咁勁! 其實會唔會支槍整左$8000,跟住一雞收皮,咁就為之一雞8000($)呀?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-6-2007 06:44 發表
超,你地個個講得咁勁! 其實會唔會支槍整左$8000,跟住一雞收皮,咁就為之一雞8000($)呀?
因住俾人串呀師兄…
「超,你地唔得就唔好當人唔得,我支槍係整左$8000之後一雞就掃左呀,你地得咩?」
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

我薯仔一件比人串有咩所謂丫
起碼我行得正企得正cgf有唔少人識我呀

男子漢大丈夫最緊要敢作敢為呀
如果重衰過修道船你話幾陰公呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

大獲!!!!

8000神收左聲....

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 04:18 發表

驚佢咩,又無過J槍,最多咪俾人趕

Actually will 8000神 = 博c?   想自我宣傳, 點知玩大左

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-6-2007 07:38 發表
大獲!!!!

8000神收左聲....
大不了去博C問,『有人話你地改支槍咁咁咁wow...』

巴閉咩~反正8000膠都話係博C改ga啦~到果日佢唔肯比我地睇,唔肯教我地,甩我地底咁獨食的話?我地一齊拉隊去博C道求人地幫我地改槍,反正佢都話支狗係博C改ga ma~佢甩底我地大不了找博C囉~

引用:
原帖由 law 於 1-6-2007 08:08 發表
Actually will 8000神 = 博c?   想自我宣傳, 點知玩大左
唔大一d都唔大,都未轟動全港war game 界

發新話題