發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

三十幾頁都重係冇料到
OHHH不知所以 只想你會意~~
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 於 3-6-2012 18:28 發表

你想俾個乜膠袋我地?
五亳子個個D

跟post跟到都唔知邊d人係親U派邊D係反U派......
D煙多到.....

又隔左一日
事情冇新進展

引用:
原帖由 一舊水 於 3-6-2012 19:27 發表
跟post跟到都唔知邊d人係親U派邊D係反U派......
D煙多到.....
兩邊都.........
u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?.......世伯元朗三斤場有位存槍你G唔G架?.......洗專登揸車出九龍車零件比你地用?......唔怪你地......香港飲雙氧水刀有人信

樓主..........我一路都話幫緊你.....意思係要你想清楚你自己係唔係比人借緊"刀".....成班24人嶺野......你地唔揾佢拆(幾乎日日世伯都係廣華街)......推哂比你上泥做"死仕"週圍唱 ....我地就過足癮.....人地推波助瀾.......你就見義勇為 .......到頭泥比人圍........你班"隊友"有無"實質實在實證"去支持你丫?......咪又係耍你法律行動進行中,不方便透露 .......有D乜野汁葉大律師?........你有無份去開會先?........你地24人嶺野......即係起碼有24單野.......咁你係咁依整番24條題目出泥(唔洗寫內容)睇下.......比埋格式你.....你唔好同禾講你唔識寫..........例如

事件                   受害人數              $?
訂槍                   x人                  約x000
整槍                   xx人                 約x0000
卜場                   xx人                 約x000
買零件                 x人                  約x000
拖數                   xx人                 約x000

我睇佢地推哂比你,你係最清楚個個..........知幾多寫幾多.......唔好老作

引用:
原帖由 tango1997 於 3-6-2012 20:58 發表

u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?. ...
世伯元朗三斤場有位存槍我緊系知啦 我地成team人都有鎖匙tim 總共兩個鎖 1個系鎖匙鎖 1個系密碼鎖~~
之前話擺系3軍個幾十支m4a1咪擺系個度lo~

呢單野會唔會大和解結局架?

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-3 19:20 發表

五亳子個個D
會員一人一個都幾襟計.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-6-3 20:58 發表

u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?. ...
叫佢律師上黎答啦.
等下就又有一個新ACC 出黎話自己係律師.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 3-6-2012 23:37 發表

叫佢律師上黎答啦.
等下就又有一個新ACC 出黎話自己係律師.
汁葉個隻丫嘛

你想台個邊講緊武俠故仔

刀唔關事

引用:
原帖由 peanuts_friend 於 4-6-2012 00:09 發表
你想台個邊講緊武俠故仔
唔太鍾意追果邊post
廣告多到眼花不特止,重有太多人入場食花生,亂回覆
比著係依度,新ac搞搞震意圖搗亂已經比人處決了
我鍾意安靜既花生場

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
4000元一支CTW 全新定2手ar

1年前我買支ctw二千蚊連兩匣兩筒一電........
如果2手四千蚊重要小一支筒都重要講到好大恩惠咁,
再講二千四千都係同果一批ctw,一樣係摩打出問題果批早期次貨,佢地一早喺uwants 用二千蚊一套散左唔小貨

頭先睇到都忍唔住笑左
樓主係咪話過自己唔係terry
但我係你想台睇到樓主個電郵又甘岩係terry
你話呢個世界係咪真係好橋

發新話題