發新話題

友網又.........河蟹

今朝已經 short short 地

得支絲?!佢瓜左亦非壞事.....封我兩次之後,我毫不怕被ban

所以我馮見到高人就叫佢轉台......TVB大乜哂咩

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-12-2012 01:29 發表
得支絲?!佢瓜左亦非壞事.....封我兩次之後,我毫不怕被ban

即係另一個台係...

香港電視!!!

引用:
原帖由 於 15-12-2012 09:46 發表
其實豬標同佢地咩關係........N年前就話奧X做版主時...要做打手姐...
可能亨利兄要維護返佢既老友呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-12-2012 01:29 發表

唔係嘛。。。

我從來都未見過tvb響atv 度賣廣告
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:

友台作風似 "王征同盛粉餘" 多D............成日自HIGH!
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

爛咀狗失蹤左後,玩電子琴!

基督佬冇做後無人以”神嘅名義BAN人”

估唔到佢地作風不變!

睇黎”網絡大典”又要updata!

偽君子!永遠虛偽!

呀你老闆仲dele post Tim

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-12-2012 08:55 發表

唔係嘛。。。

我從來都未見過tvb響atv 度賣廣告
算拉,係個度想失望,米講多D野law

而家有讚有彈改左版規....平民百姓只可以開post唔可以回
要店鋪/場地負責人先回到post

都唔知開個咁既版做乜,係到做show....

怪唔知果邊一講我們牌就必定有幾條友出來插
一有反對意見就出必殺話人地打手
原來有估有立場既

引用:
原帖由 tf141 於 17-12-2012 01:09 發表
而家有讚有彈改左版規....平民百姓只可以開post唔可以回
要店鋪/場地負責人先回到post

都唔知開個咁既版做乜,係到做show....
開個版比班老細去問責咁蠢???無人叫你搞個版o架.又吾係搞政治,不必需去搞公開化,透明化.
敢搞就要有量度.

整個有讚無彈版/無得彈版呀嘛

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2012 01:20 發表
怪唔知果邊一講我們牌就必定有幾條友出來插
一有反對意見就出必殺話人地打手
原來有估有立場既
講我們牌好就有幾條友出來插?!

其實無人插marui係因為無人買得起marui,買得起ge又吾會玩marui

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-12-2012 03:19 發表

開個版比班老細去問責咁蠢???無人叫你搞個版o架.又吾係搞政治,不必需去搞公開化,透明化.
敢搞就要有量度.

整個有讚無彈版/無得彈版呀嘛
其實佢地開呢個版我當初見到真係覺得好驚訝
果份"明知不可為而為之"既決心令我有一d自愧不如既感覺

發新話題