發新話題

室内外game受傷/受驚經驗

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2014 21:31 發表

嘩!見vest要留番個位擺佛經機好喎
最怕係引晒佢哋出嚟聽佛計
Are You Ready ?!

聽佛計就吾得閒整古你,佢亦有好處

恐怖熱線講過摩星嶺有人打game見紅衣女鬼...有c full講過兵器會惹佢地...
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2014 20:58 發表

哦!迷路

仲有無見倒D乜?
我見唔到。。。。但敵方見倒。。。我以為咁筍。。。敵方見倒我都唔開槍。。。。比我射。。。後來問番先知道。。。佢話見到我後面過小小有個著唐裝既人企係我後面。。。所以無打過泥

[離題] 見到樓上有人講開摩星嶺撞鬼...好多年前第一次打GAME就係去摩星嶺夜GAME
見到唔知係咪比鬼上身, 拎支槍FULL個叫左死幾十次既人 (因為佢地係戰壕, 佢後退唔到比自己隊友頂住, 前面又冇任何COVER...)
FULL人果條友格黎既隊友係咁拍同拉停佢, 但佢完全冇反應, 過左陣先回過神唔知發生咩事咁,
比佢FULL果個就成條沙色褲變晒紅色

結果我地成班新仔立即淆底走左
果晚聽講班友係個雕堡入面見到有個英軍鬼追住佢地,
佢地係咁走係咁大叫「我地唔係黎害你, 我地立即走」, 但隻英軍鬼完全唔理

後黎大家先發覺...「英國佬唔識聽中文!」
大喝一聲「WE ARE NOT JAPANESE」後隻鬼自然消失...
不過班友之後全體發燒燒左兩日, 成40度...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 19-7-2014 00:01 發表
[離題] 見到樓上有人講開摩星嶺撞鬼...好多年前第一次打GAME就係去摩星嶺夜GAME
見到唔知係咪比鬼上身, 拎支槍FULL個叫左死幾十次既人 (因為佢地係戰壕, 佢後退唔到比自己隊友頂住, 前面又冇任何COVER...)
FULL人果 ...
好猛
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tango1997 於 18-7-2014 23:21 發表
我見唔到。。。。但敵方見倒。。。我以為咁筍。。。敵方見倒我都唔開槍。。。。比我射。。。後來問番先知道。。。佢話見到我後面過小小有個著唐裝既人企係我後面。。。所以無打過泥
咁有冇大病一場?

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2014 01:59 發表

咁有冇大病一場?
我無。。。我中槍死了。。。自行離場。。。但當時感覺好怪。。。亦好振定。。。知奶奶地野。。。因為行左五分鐘都未出到去。。。唔係辦法。。。靠邊行。。。行多五分鐘。。。卒之出到去!

引用:
原帖由 nishi 於 19-7-2014 00:01 發表
FULL人果 ...
如果口快快叫錯左(we are Japanese!)真係今次x街了百鬼夜行
偽君子!永遠虛偽!

有人話係摩星嶺見到日軍,又話見到英軍…

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

戲都有做--- 「 大頭怪嬰 十 紅衣女鬼 」...

早一年前, 日光日白,軍軍軍貨櫃CQB場,當時在貨櫃二樓,接近尾聲,我望落入口睇下有幾多友已死,但奇怪見一個著紅衣沒有槍既女人企左係度年(注意:我地冇女士在場),當沒有為意,以為其他隊等場玩,到END GAME見冇人等場,問番隊友,隊友說沒有人等場,沒有女士出現過,,,.... 我於是沒有再問....

以前玩夜場多,掃管笏真夗一樓做休戰區。有人話見到白衣女人係陽台飄浮,問佢哋喺度做乜。跟住成班人衝晒落地下走人。搞到我哋最後兩三個人疑神疑鬼加提心吊膽咁執嘢走。

引用:
原帖由 kirk123 於 19-7-2014 11:34 發表
戲都有做--- 「 大頭怪嬰 十 紅衣女鬼 」...
當年我係聽人phonein入去講大頭怪嬰先,後有套戲

《河湟有感》司空圖

摩星嶺.雖然危險但真係幾好玩,特別是地勢高又有風,D BB彈耳邊飛过 V V 聲,真的好 high!
試过中耳朵背真是痛到耳屎都飛出黎...! :-(

改牌頭 。。。。受傷/受驚經驗

發新話題