發新話題

C.O.D. 4 出了~~~

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 23:42 發表

善用G-36既穿透力.....我最尾間房隔板打個靶既.......
多謝提點!!

尋晚最好有21.5啦...今晚再試!!
眼光光~

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 22:25 發表
聽你地講頭先再玩有19.0s.....不過會解乜呢?
你用MOUSE玩實易啦:x

引用:
原帖由 gtoray 於 15-11-2007 08:02 發表

xbox360 先有成就分ga~
我淨係見到每次快的就會有準確度+1~3不等咁羅.......

引用:
原帖由 波仔 於 15-11-2007 18:40 發表

你用MOUSE玩實易啦:x
我挑戰緊電腦set既15秒.......好q難呀.......

你試下用手制玩丫~
19秒已經好難

引用:
原帖由 阿明 於 16-11-2007 01:15 發表
你試下用手制玩丫~
19秒已經好難
依家慣左360 gamepad
覺得用 keyboard, mouse 冇咁好 feel

引用:
原帖由 gtoray 於 16-11-2007 01:22 發表

依家慣左360 gamepad
覺得用 keyboard, mouse 冇咁好 feel
agreed!!
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 16-11-2007 10:47 發表

agreed!!
有無人有上live玩?我arm arm 解左m16所有accsssoris...

仲有,20秒個成就我係全程用mp的....
個方法開始個時有d唔同,
我係一drop落去個下打左兩個前後重疊既靶先,
之後衝到入去先打第三個靶....

我用呢個方法可以去到18.95.....

不過上live見到有人可以11秒完成=_=痴q線...

引用:
原帖由 sazabi 於 16-11-2007 21:48 發表

有無人有上live玩?我arm arm 解左m16所有accsssoris...

仲有,20秒個成就我係全程用mp的....
個方法開始個時有d唔同,
我係一drop落去個下打左兩個前後重疊既靶先,
之後衝到入去先打第三個靶....

我用 ...
11秒 ?!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 16-11-2007 22:22 發表

11秒 ?!!!
神人級呀...........

我玩左一次就算,好似唔知30秒咁上下
目前來計,最正就梗係AC130啦!

..I made it through in 14.45secs, slow motion ...

終於...用mp5a3, 19.75秒...成就了!!
但而家平均都係21~23秒前後, 要過20真係好辛苦呀
但為咗方便, 每次一有失誤, 一係扔哂d flashbang, 一係走出去殺自己友黎restart...(係高台個位沙展好方便...sorry )
而家用veteran去試緊sniper個排, 最後摩天輪個度都係超難...尤甚係第2水d人空降哂落黎...
試過用枝M21去瞄個後門, 但時間唔允許, 最多都係殺得7,8個度...之後又要顧D狗...再SET下C8, C4...好忙, 好好玩
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-11-2007 09:47 發表
終於...用mp5a3, 19.75秒...成就了!!
但而家平均都係21~23秒前後, 要過20真係好辛苦呀
但為咗方便, 每次一有失誤, 一係扔哂d flashbang, 一係走出去殺自己友黎restart...(係高台個位沙展好方便...sorry ...
我最高記錄係20.85s.....
最難我覺得係由山頂落去河邊,有得叫f16果part

ending之後果關勁爽!we are going deep, and we are going hard.

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 23:42 發表

善用G-36既穿透力.....我最尾間房隔板打個靶既.......
咁矛?

發新話題