56 1234
發新話題

打得好!

引用:
原帖由 FBC1 於 13-10-2015 21:39 發表

上校師兄,請問你揸咩類型或牌子車?如能提供車牌仲好,我揸車見到必讓。
惡過天安門坦克
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

設計對白:嗱我架車四個轆既,車牌頭兩字係英文既,後面係4位數字...睇爬嘞世侄

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 13-10-2015 21:39 發表

上校師兄,請問你揸咩類型或牌子車?如能提供車牌仲好,我揸車見到必讓。
call廿幾人聲援。。。一定係揸的士啦

引用:
原帖由 Tango1997 於 13-10-2015 22:16 發表
call廿幾人聲援。。。一定係揸的士啦
潮人聯盟揸小巴吾得咩  

話時話,意外對家應該吾野少

《河湟有感》司空圖

驚驚……
FBC1

call 廿幾人我就無本事啦,禾上面加下面毛有幾佰條既。
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-10-2015 22:16 發表
設計對白:嗱我架車四個轆既,車牌頭兩字係英文既,後面係4位數字...睇爬嘞世侄
So兄,你玩咩!
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 13-10-2015 23:24 發表
call 廿幾人我就無本事啦,禾上面加下面毛有幾佰條既。
班馬小弟都冇本事,打999應該都仲得既
小弟試過一次被小巴閘之後同人嘈,對方話拖馬,當時應該係火遮眼真係唔怕,事後諗番都係裝cam好過,俾交通部處置佢
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

根據目擊者口供,後發先至三拳殺敵。。。此招應該係迎門三不顧

引用:
原帖由 reniless 於 14-10-2015 13:25 發表
根據目擊者口供,後發先至三拳殺敵。。。此招應該係迎門三不顧
每週花生獎得主,恭喜你。。。請你講下得獎感受

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-10-2015 14:16 發表

每週花生獎得主,恭喜你。。。請你講下得獎感受
咪搞笑啦,講花生點及得你。

1 個讚好! TOP

56 1234
發新話題