發新話題

唔玩acu,又唔知轉咩look...求毒...

回覆 #45 louise 的帖子

夾人唔使本wo姐姐

回覆 #46 christopher 的帖子

你有本就得了

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-6-2008 20:44 發表

入坑版差唔多件件vest都千千聲…仲要難搵到死
我地有偉大的MIL-TEC同ARKTIS仲有OPEX
一係就再衰D玩EAGLE

回覆 #48 zeta 的帖子

睇黎你都幾衰wo...

引用:
原帖由 zeta 於 13-6-2008 23:36 發表

我地有偉大的MIL-TEC同ARKTIS仲有OPEX
一係就再衰D玩EAGLE
如果連EAGLE都玩埋既話…就失去了法軍味道了
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-6-2008 23:57 發表

如果連EAGLE都玩埋既話…就失去了法軍味道了
只限中東法佬 =w=

不過玩sf的話自由度都ok高
multicam, ACU, DPM乜都有=   =

回覆 #51 zeta 的帖子

SF look mean '雜交"?

白兵look...

回覆 #53 ZaMaR 的帖子

白兵才是皇道

star war

引用:
原帖由 christopher 於 14-6-2008 12:45 發表
SF look mean '雜交"?
SF mean Special Forces

回覆 #56 zeta 的帖子

我知sf係special force...
我係話sf 'look"係唔係可以亂搭...  

引用:
原帖由 christopher 於 14-6-2008 20:01 發表
我知sf係special force...
我係話sf 'look"係唔係可以亂搭...  
更係唔得啦...
係件vest會多d commercial 選擇
d槍唔駛一定係famas同PAMAS
個盔可以用spectra等等
不過一定唔可以亂搭

sf look都唔係易玩wo

何不想轉玩保安look呢,
平都笑啦!
真品香港保安(HKS)制服(上衣+褲) - HK$100
真品香港保安肩章(階級任選) - HK$20
真品香港保安Beret(有紅、綠、黑、藍色) - $30~$50
一個字抵!

發新話題