發新話題

醫院遲下會唔會收錢先救人?

引用:
原帖由 MS 於 23-12-2008 21:21 發表
從前ms與舊女友重逢.........當兩個器官接觸時....好担心怕做壞招牌,又怕老婆知道.........又驚......點解条女又"痴"翻ms........有乜企圖......好大壓力
ms兄
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

打999

為何要打999......因要揾警察先生救命........揾醫生救命.......揾消防......病人已到醫院鬥口.......重要打999......明愛lee個故事教訓我地有事去差館.......到鬥口........記得打999.......在街中有緊急事遇到警察叔叔.....記得打999........跟足指引喎
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 23-12-2008 21:30 發表

ms兄
皮膚都器官

引用:
原帖由 louisli 於 23-12-2008 21:35 發表

皮膚都器官
上面個頭同下面個頭都係有皮膚的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唔好去警局呀,警察叔叔會同你玩認人嫁

引用:
原帖由 美味炸雞脾 於 23-12-2008 21:34 發表

老實講丫, 自己唔冷靜令件事情惡化到無法挽救地步, 事後就推卸責任怪罪人地唔幫佢, 呢種心熊好多人都會係咁, 但係個PK仔仲厚顏無恥地對住電視機大大聲講野, 咁都值得同情? 最Pk又係d傳媒, 再次翻炒「雷曼事件」, ...
講得好!完全同意!

同一個台一單 CASE 要開多個 FORUM講,都幾得意!

呢度咪講緊囉!
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1

引用:
原帖由 seals 於 23-12-2008 22:01 發表
同一個台一單 CASE 要開多個 FORUM講,都幾得意!

呢度咪講緊囉!
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1
三兩日出幾個都係講同一樣野的topic,睇o黎都要出番個出topic 指引

我晨早係其他話題講過工作會有壓力啦!

但有D朋友死撐....講話無壓力!

壓力呢D野一定有!
多與少?
處唔處理到,就個人修維!

版主真快手!

又開多個!?

沒完沒了!

已經合併3個主題方便大家討論

發新話題