58 1234
發新話題

梁洛施為李澤楷施誕下男嬰

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 19:18 發表

你咁大個人都唔識感嘆號點用嗎?
我唔知你話CGF大部都係普通人咩意思wo
點解又要加個感嘆號係後面呢?

由頭都尾都冇發脾氣
如果發脾氣就唔係用咁既語氣同你條謬利講野啦
無人想同你Post War !

引用:
原帖由 seals 於 7-6-2009 20:04 發表

無人想同你Post War !
冇你學咩人串?
引用:
原帖由 seals 於 7-6-2009 16:50 發表
致各有立場的版友 :

大家講求自由的同時 , 請記住法國思想家伏爾泰的一句關於自由的說話

I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it

道理並非要抵毀他人才能獲得
呢句野幾好阿....囉黎反省下你自己先講啦....

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 20:10 發表

冇你學咩人串?

呢句野幾好阿....囉黎反省下你自己先講啦....
呢句係「餅」兄寫的,我借來一用!
你又可必相迫!

http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost

你慮到我俾人WARNING !!

真無奈!

引用:
原帖由 seals 於 7-6-2009 20:15 發表

呢句係「餅」兄寫的,我借來一用!
你又可必相迫!

你燒少幾個火頭串少幾句我都廢事彩你啦
周圍串串共之後走黎問人 "可必相迫" ?

叫人改善態度之前麻煩你自己都反省下

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2009 20:19 發表

你燒少幾個火頭串少幾句我都廢事彩你啦
周圍串串共之後走黎問人 "可必相迫" ?
你定我吖!

呢個 topic 做界線, 請兩位一人少一句~

引用:
原帖由 gtoray 於 7-6-2009 20:25 發表
呢個 topic 做界線, 請兩位一人少一句~
Yes ! Sir !!

當年「中港台」紅極一時的「王祖賢」!

搭上了巳婚麗新太子爺「林建岳」,

「林母」被傳媒追問之下,

說了一句:「我個仔叫雞之嘛」!

王小姐嫁入豪門夢破!

從此絕跡娛樂圈

引用:
原帖由 derek_lok 於 7-6-2009 14:17 發表
哩個POST好酸
哩個POST又酸又辣

乜各位咁肉緊呀
delete

到尾講句, 你又唔喺徐子淇/isabella, 你鬼知人地點生活? 有錢太就係日日shopping/去旅行/等老公返屋企? 有錢太就冇自由?有錢太就要咩都有?

你地算吧啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 derek_lok 於 7-6-2009 21:40 發表

哩個POST又酸又辣

乜各位咁肉緊呀
討論區是給各位發表心中的意見的!當然會有各人不同的意見!但不論啱聽與否!請各位師兄不需咁應真及咁勞氣喔!玩下啫玩下啫!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 MF 於 7-6-2009 22:01 發表
到尾講句, 你又唔喺徐子淇/isabella, 你鬼知人地點生活? 有錢太就係日日shopping/去旅行/等老公返屋企? 有錢太就冇自由?有錢太就要咩都有?

你地算吧啦
比人發洩一下la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

58 1234
發新話題