發新話題

call of duty 6 終極收藏版既贈品會令人O爆嘴(更新左,有片睇)

引用:
原帖由 surefire0828 於 15-7-2009 14:54 發表

夜視鏡有分主動式同被動式 50年代之前既夜視鏡係用紅外線燈發出紅外線同紅外線觀測器接收番
依家好多玩具夜視鏡都係...
似喇~

附件

15-7-2009 15:54

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2009 14:16 發表

如果硬要將佢定為"軍用"
咁就要返去2戰時期喇

OFFICAL 冇講過"軍用"
只係用 fully functional 或者 fully working 形容

而且用常識思維諗都諗到
我 pack 埋個 pvs 7 賣$28000連 game又有冇人賣呢...
7仔賣$28000??搶呀??

引用:
原帖由 波仔 於 15-7-2009 16:40 發表

7仔賣$28000??搶呀??
modern warfare 限定版~

引用:
原帖由 gtoray 於 15-7-2009 16:47 發表

modern warfare 限定版~
可能隻game既畫面好黑, 用nvg會易玩d

引用:
原帖由 波仔 於 15-7-2009 17:03 發表

方便夜晚關了燈後打機用...........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 波仔 於 15-7-2009 17:03 發表

隻game唔再內設夜視....要帶住先玩到.....

引用:
原帖由 亞龍 於 15-7-2009 17:06 發表

方便夜晚關了燈後打機用...........
超...你洗用呢的咩....

過左1440分更新唔到價錢

珍藏版149.99美元(大約$1162港幣)
鐵盒限定版79.99美元(大約$620港幣)

從左至右依次為,標準版,鐵盒限定版,珍藏版

鐵盒限定版(注意其COD頭銜再一次缺失)

珍藏版(送夜視鏡)

裝置上有MW2及IW的徽記,電池盒位於腦後(五節AA?有待確定) ;另附頭模,功用類似耳機掛架,閒置時可用來顯擺(另送CoD1 PC版免費下載代碼及藝術概念圖冊

很多人得珍藏版僅售150美元都有些沮喪-不是太高而是太低了。單從價格上判斷, Activision公司附送的夜視鏡很可能是僅售80美元的兒童玩具

該設備用的是德國人45年就用在豹式坦克上的主動紅外技術,即驅動紅外LED投射紅外光“照亮”周圍景物,利用對紅外光敏感的光電轉換器件接收目標反射回的紅外光來成像。

據測試過類似產品的科技編輯稱,設備置於高靈敏度模式時,人眼都成了鬼火,電視機遙控器成了閃光燈(遙控器也是利用紅外LED發射紅外編碼光束) 。且由於缺乏景深信息,也無法用它駕車。

但該技術的優點是在全黑環境下也能工作,以較低的成本實現較好的成像質量;缺點是設備需主動發光,在戰場上就是活靶子。所以軍方早已放棄此技術,改用無法被探測的星光放大/像增強式夜視鏡,現已進化到第三/四代,但該商品被列為管制貨物,僅向盟國出售。即便是技術上已落伍,不在管制範圍內的二代產品其售價也要好幾千美元,不可能被Activision公司買來當成禮物送給玩家。

另外, Activision公司昨日還確認“德軍總部”的上市日期需延後兩個星期(從8月4號推遲至8月17號) ,以便能在全球範圍內同步上市。

引用:
原帖由 kimkileo 於 15-7-2009 19:53 發表

隻game唔再內設夜視....要帶住先玩到.....
可能戴住會見到d平時見唔到的畫面

(注意其COD頭銜再一次缺失)

Modern Warfare 已經決定成為獨立系列了
所以不會再有 call of duty 字樣

引用:
原帖由 surefire0828 於 15-7-2009 14:54 發表

夜視鏡有分主動式同被動式 50年代之前既夜視鏡係用紅外線燈發出紅外線同紅外線觀測器接收番
依家好多玩具夜視鏡都係...
有d CCTV都係用LEE個模式

其實老實會唔會你某部份人期望過高而唔係開發商問題....學呀公話
你地都唔會真係唸著竹庶價錢去買燒鵝掛......我覺得佢真係算係咁....仲想點?
而家賣遊戲唔係賣軍品?你地會唔會期望HAWX跟支飛機棍可以駁落真戰機射飛彈?
玩意啫,何必認真
不過唔擔心,香港一定有得賣,錢啫.......我話既

引用:
原帖由 suileung 於 15-7-2009 22:09 發表
過左1440分更新唔到價錢

珍藏版149.99美元
鐵盒限定版79.99美元

從左至右依次為,標準版,鐵盒限定版,珍藏版

鐵盒限定版(注意其COD頭 ...
5粒AA 唔係差電架... 主動式好食電 我諗啲電池錢仲貴過舊野...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

plasctic made??  200usd以下可以接受啦,。。。

引用:
原帖由 亞延 於 16-7-2009 02:12 發表
其實老實會唔會你某部份人期望過高而唔係開發商問題....學呀公話
你地都唔會真係唸著竹庶價錢去買燒鵝掛......我覺得佢真係算係咁....仲想點?
而家賣遊戲唔係賣軍品?你地會唔會期望HAWX跟支飛機棍可以駁落真戰機射 ...
咁又係
加上外型都幾靚啊,好過果個兒童玩具好多(如果iw同mw2既logo係貼紙既話仲好)
知唔知有無PC版?

發新話題