發新話題

[認真] 拉登死左

如果係"打"死! 米国個班一定係NYPD ! 求Q其揾條似樣既打死佢就當係.

對於呢件事我只想講 "毫無意義"
因為拉登神早就比美國佬 "用完"

引用:
原帖由 rho837 於 2-5-2011 15:26 發表
如果係"打"死! 米国個班一定係NYPD ! 求Q其揾條似樣既打死佢就當係.
NYPD???咪玩啦
果道係Islamabad喎

引用:
原帖由 MKL04438 於 2/5/2011 11:54 發表
今次係CIA比情報然後派人行動

建功應該係special force了
睇"現在"話係Navy Seals

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-5-2011 16:07 發表

睇Now話係Navy Seals
根據CNN即時新聞都話係navy seals...

拉登一死,911單野係堅定假都無答案lu~

引用:
原帖由 b.jam 於 2-5-2011 16:37 發表
拉登一死,911單野係堅定假都無答案lu~
什麼堅定假?

引用:
原帖由 MKL04438 於 2-5-2011 16:39 發表

什麼堅定假?
美國國內曾經有陰謀論質疑911是政府幕後策劃

引用:
原帖由 gtoray 於 2-5-2011 16:50 發表

我都覺得阿公講得岩,要殺拉登其實我唔信要用十年時間去搵佢。

有無人有興趣轉頭打番鋪mw2 慶祝下拉登死左呀?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-5-2011 16:50 發表

我都覺得阿公講得岩,要殺拉登其實我唔信要用十年時間去搵佢。

引用:
原帖由 gtoray 於 2/5/2011 16:50 發表

我到而家仍然覺得成件事都係美國政府搞出黎的......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 於 2-5-2011 12:49 發表
實有人接手代替拉登...殺左佢仲有n個要殺..
Find Makarov

引用:
原帖由 b.jam 於 2-5-2011 16:55 發表
有無人有興趣轉頭打番鋪mw2 慶祝下拉登死左呀?
pc版我join得

條屍拋左落海...

發新話題