58 1234
發新話題

齊刻印V V E226

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 22:57 發表
呀版主!我無話啱字體226,呀...仲有,個滑架個色都錯嫁,唔鍾意咪唔買囉,我純係分享嫁咋.......
我宜家係比其他人對比下分別
請你睇清楚,我由頭到尾都冇話過你有講過啱字體喎

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 22:53 發表

我同你嘅所謂『齊』標準根本唔同,你連個西都可以用黎為難我,咁請你咁有說服力嘅話就揾個一樣刻印嘅玩具西比我睇先,你唔滿意個標題咪唔入唔回囉!做乜一定要人跟你自己嘅所謂『齊』標 ...
哦!原來少減一兩個marking都叫齊marking~~明白
我又學到新知識,多謝你先
我地唔係為難你,我地只係指出其實WE唔係齊marking,咁如果以你既『標准』黎講都叫齊既...

我話WE唔齊,但我從來冇講過有牌子係齊
請問你想我證明邊一方面既野?

引用:
原帖由 JBL 於 26-4-2012 23:13 發表

你從來冇講過有牌子係齊,所以就唔比人話有marking係齊,呢d咪大家嘅標準唔同囉!我從來都唔注意手槍西嘅刻印,唔通咁就有罪?你覺得你係啱d?所以就要我跟你果套標準?唔跟就插到你跟?你回我一萬遍我都 ...
冇玩具槍牌子齊真槍marking,就代表WE係齊真槍marking?

你唔留意個sight既刻印冇罪,法例上告你唔入,版規上你亦都冇犯錯
我地冇插你,只係話番比你知,我地有冇唔岩?

咁你E家已經知WE唔係齊marking,點解仲要堅持WE係齊marking?

唔好嘈喇好嘛?
只係 sharing information je

小小野都嘈一餐................
唔理齊唔齊先,
依排VVE出既手槍真係幾得,
由其係226E2匣!我覺得上好過TM果隻!

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2012 00:06 發表
唔理齊唔齊先,
如果佢D尺寸做番好D就好
家陣好多硬holster都用唔到

回覆 55# 的帖子

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2012 00:06 發表
唔理齊唔齊先,
總結全文似乎無印版似乎比較抵玩
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

好啦好啦,
VVE今次真係唔知佢想點,
第一,因為槍身做大左,所以插唔到宜家大部分流行用既槍袋!
第二,MARKING方面,佢做出黎既樣係中期既樣,不過就用左最新版既字!就係美版!
見圖

佢係抄依個MARKING,不過正確係用E2 GRIP!
所以佢唔係唔齊MARKING,係佢出果枝槍既樣唔係依個MARKING
如果佢係新美版佢就齊MARKING,不過唔岩樣....
姐係...四不像囉....
以上既相係由友台ARMS COOL既yuweilee既POST抽出

58 1234
發新話題