發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

係wor,樓主未交功課wor...

引用:
原帖由 tango1997 於 6-6-2012 21:25 發表
蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx
呢位師兄 如果想知道其他關於terry wong 個d野 可以系fb度搵terminator呢個群組 入面有關於terry wong同terminator既對話內容等資料 到時你地自己再判斷呢個人可唔可信
同埋樓主 我想問下你 既然你成日話自己唔系terry wong 不過你又唔解釋e-mail 個d問題   不過既然你都話到自己唔系terry wong既 咁如果你見到佢 你就順便話比佢知 唔知點解系槍街有位警察搵緊佢 聽講系關於佢之前同個位警察d交易有問題..

招惹警察添.... 樓主個"friend"又真係好鍾意惹麻煩的說
ACU UCP忠實fans~~

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 22:27 發表

呢位師兄 如果想知道其他關於terry wong 個d野 可以系fb度搵terminator呢個群組 入面有關於terry wong同terminator既對話內容等資料 到時你地自己再判斷呢個人可唔可信
同埋樓主 我想問下你 既然你成日話自己唔 ...
fb度打terminator我剩係搵到阿諾咋啵

引用:
原帖由 ner 於 6-6-2012 22:38 發表

fb度打terminator我剩係搵到阿諾咋啵
sor師兄= = 要打全名             <<<Terminator>>>未來戰士

group no 係317113778340808
點樣入自己解決

我見到有AoV飛尾
點解盲神唔去偷相呢...

引用:
原帖由 gtoray 於 6-6-2012 21:56 發表

究竟有幾多個 terry ?
果個 terry 又唔識上網要搵你做代言?

呢個香港真係有咁多人唔識上網?

唔好玩啦.....
佢講左吾會上任何地方講野,因為佢講過吾會搞事就吾會搞事,因為咁先叫我講

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 22:27 發表

同埋樓主 我想問下你 既然你成日話自己唔 ...
佢叫哩個警察朋友直接搵佢,吾洗經其他人

咁樓主係咪今晚未整理完你d膠袋?

引用:
原帖由 anti_uncle 於 6-6-2012 23:05 發表

佢講左吾會上任何地方講野,因為佢講過吾會搞事就吾會搞事,因為咁先叫我講
喂...c-hing....你無野瓦......上呢講野就叫搞事?(咁泥度講親野既都係搞事?).........咁你朋友即係叫你上呢搞事姐.........你用D字眼有問題喎.....你最好改一改佢.....無辦法.....討論區係用文字表達既地方

引用:
原帖由 anti_uncle 於 6-6-2012 23:05 發表

噤即係有其他可信或可參考既資料未
係因為唔出得街既可以出個POST表達一下嘛
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 anti_uncle 於 2012-6-6 23:05 發表

下..? 唔上forum 講野, 但係又叫你講. 咁就唔係搞事?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 6-6-2012 23:45 發表

下..? 唔上forum 講野, 但係又叫你講. 咁就唔係搞事?
他是什麼道理

好悶...仲停留係齋吹階段

發新話題