發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 zeta 於 3-5-2008 13:20 發表

咪玩啦
果D都叫TRAP!?

我feel到一定好多人錯Age

朱雀kick

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2008 13:17 發表
我終於明白點解有人考完會考/高考後走去跳樓....

因為我考完呢份卷之後........我發覺我跳樓都唔掂
緊係la,參加地獄遊好d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-5-2008 13:31 發表

緊係la,參加地獄遊好d
唔好掛 你同ck話下次版聚可能搞唱k
你ban左我就見識唔到我d歌喉wo

有人係某Forum 出'參考答案'
話係果三個係Bin Bag
我心諗你會用垃圾袋做relax之用麼?

今日Maths死左.........

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2008 18:50 發表

唔好掛 你同ck話下次版聚可能搞唱k
你ban左我就見識唔到我d歌喉wo
你識唱咩?
午後9時 don't be late?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-5-2008 13:20 發表

你識唱咩?
午後9時 don't be late?
我識! 我地搵人book J-Sound果d啦~

考完
易到痺

第一條大家揀左咩呀
calca信唔過架

引用:
原帖由 zeta 於 5-5-2008 13:24 發表
考完
易到痺

第一條大家揀左咩呀
calca信唔過架
易?!
Paper 1都叫易,但Paper 2就...............

引用:
原帖由 undefined 於 5-5-2008 13:25 發表

易?!
Paper 1都叫易,但Paper 2就...............
paper 2都好易架啦...比起我學校分mock...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-5-2008 13:21 發表

我識! 我地搵人book J-Sound果d啦~
咩來?
香港有地方可以唱日文歌?動畫歌?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-5-2008 13:31 發表

咩來?
香港有地方可以唱日文歌?動畫歌?
日本人 K店~

引用:
原帖由 undefined 於 5-5-2008 13:25 發表

易?!
我都係咁話
睇黎zeta兄同我地真係差好多grade
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

老師教我唔識既就填c....
我份野有19個c...

發新話題