發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:39 發表

對唔係
我笑左
貪個每人平幾草.....搞到咁大
sorry樓主
哩個教訓買得貴呀

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 30-5-2012 23:38 發表
我都期待主人翁上水解畫。
uncxx就一定吾會上水架啦,受害者就會

樓主......我建議你頭版D字 set 番4號字型啦....咁細隻字....睇死人咩....禾老花架x!!

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:45 發表
樓主......我建議你頭版D字 set 番4號字型啦....咁細隻字....睇死人咩....禾老花架x!!  
可自行按ctrl+ '+' 立即解決字型大小問題

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:45 發表
收到即改

引用:
原帖由 abcd123 於 30-5-2012 23:48 發表

可自行按ctrl+ '+' 立即解決字型大小問題
多謝師兄教路 ....又學多樣野 Thank you
老人家唔係好識用電腦

師兄而家會吾會好睇d

引用:
原帖由 tango1997 於 30-5-2012 23:51 發表

多謝師兄教路 ....又學多樣野 Thank you
舉手之勞,you are welcome

Ctrl + 推滑鼠個轆都得

引用:
原帖由 一舊水 於 30-5-2012 23:57 發表
Ctrl + 推滑鼠個轆都得
不來咁都得架,感謝師兄指點

整埋個名來anti 佢,又打咁大段野來”警惕”我地,你地都幾大愁口下喎,都幾大怨氣

令我有少少咁少少覺得, 其實你倆係咪有点点私人恩怨呀。,
我咩都唔識架,所以先有少少覺得你做緊佢。。,例如你話知佢攞左人啲錢係去澳門你都知。,

我都遇過無賴, 但我都承認係小弟或者幾個有自覺被坤嘅師兄弟主觀地覺得被坤啫,嚴格上口同鼻咬。但你提及的係詐騙啊。嚴重好多喎。, 上面話頭,唔好講多唔好講少,唔係反過來野官非過個未必會係佢呀

哩段野已經多次修改,全部事有人證物證,同埋我地已經報左警打上黎主要係想咁多位留意

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 23:09 發表
名我真係吾講得,因為有朋友已經報左警但係哩個人長期留連係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 經常係入面打game
成間野D員工刀有制服著....係個個無....又唔係正式員工.....咁你地刀比錢佢 .......個收銀位係正隔離.......點解唔比收銀員呢

引用:
原帖由 tango1997 於 31-5-2012 00:12 發表

成間野D員工刀有制服著....係個個無....又唔係正式員工.....咁你地刀比錢佢 .......個收銀位係正隔離.......點解唔比收銀員呢
其實我地本來係行過去比架,點知佢右話人地叫佢同我地收

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 00:14 發表

其實我地本來係行過去比架,點知佢右話人地叫佢同我地收
收............據.............呢

發新話題