發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-12-2012 03:25 發表

講我們牌好就有幾條友出來插?!

其實無人插marui係因為無人買得起marui,買得起ge又吾會玩marui
最正係有d根本冇擁有過一枝,只係朋友有

引用:
原帖由 gtoray 於 17-12-2012 03:25 發表

其實佢地開呢個版我當初見到真係覺得好驚訝
果份"明知不可為而為之"既決心令我有一d自愧不如既感覺
正所謂:
on 溝有樣睇,
on line睇傻仔,
按奶撳鐘仔,
按樽去七仔。

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 10:03 發表

正所謂:
on 溝有樣睇,
on line睇傻仔,
按奶撳鐘仔,
按樽去七仔。
好詩
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gtoray 於 17-12-2012 03:25 發表

其實佢地開呢個版我當初見到真係覺得好驚訝
果份"明知不可為而為之"既決心令我有一d自愧不如既感覺
你可以整個...不過呢樹言論很自由,管理很開明,人的素質很好....所以又無必要整姐嘛

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2012 03:51 發表

最正係有d根本冇擁有過一枝,只係朋友有
個個人玩都吾同,何況"朋友"...左輪,P250都會走火,可見on9無極限,吾知你點玩!

我見過有人買槍回家玩三個月,支槍三年咁款

幾百蚊打一世咩....比多4,5百買支老二咪無煩惱lor 三十蚊食自助餐生蠔你吾"瀨"?

正反方都太無聊,曼記阿仙奴D fans咁.動乜氣?又吾係輸咗要打靶

利申:我係田水fans,不過我吾打一槍的

佢哋並唔係有好多唔同嘅尺,相反只得一把,就係一把唔公平嘅尺......

但係有乜所謂吖,佢哋啲Post質素之好.......又有乜所謂吖......

既然比人叫得咸濕影相佬......等我開返個Post先......

回覆 62# 的帖子

好詩好詩

使乜動氣! 網上世界,去到邊吹到邊,酒逢知己千杯少,話不投機半句多咁解之嘛
邊度開心咪留多兩條腳毛囉
成日諗住d 唔開心既野都無意思
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-12-2012 03:19 發表

開個版比班老細去問責咁蠢???無人叫你搞個版o架.又吾係搞政治,不必需去搞公開化,透明化.
敢搞就要有量度.

整個有讚無彈版/無得彈版呀嘛
呢句先係重點,
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 2slow 於 17-12-2012 10:29 發表

好詩
重有嫁
按摩落灣仔,
按樓揾財仔。

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 10:03 發表

正所謂:
on 溝有樣睇,
on line睇傻仔,
按奶撳鐘仔,
按樽去七仔。
五言絕句

果邊多既係新仔,
多開箱文,最後反枱居多
二手Post多,執平貨
其實就係咁多

呢邊我最鍾意都係吹水區

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 12:32 發表

重有嫁
按摩落灣仔,
按樓揾財仔。
按雀比人仔!
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
因為個壇名。。。。新手想玩。。。好自然係搜尋器打“war game“。。。。未打完。。。友台名就彈左出泥

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2012 12:38 發表

五言絕句

果邊多既係新仔,
多開箱文,最後反枱居多
二手Post多,執平貨
其實就係咁多

呢邊我最鍾意都係吹水區
我寫過開箱文又氣氛良好wor....可能黃曉明個樣似我掛

發新話題