發新話題

P90 GBB

引用:
原帖由 小鬼182 於 28-9-2015 10:50 發表
講真……依支賣@@))都叫做低俾,一半錢買p90個名,一半買佢個破天荒設計………
只此一家,如果真係喜個款,打得出就收貨啦
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

軍軍軍有冇得訂?

軍軍軍和QXF都有得訂,我還在考慮馬記的M4還是「我們」的P90...

這p90 要入手了
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 56# 的帖子

係我1516緊支MP5時突然殺出支P90...我好亂呀∼

我岩見到有間網店出左匣價
62usd 有d貴 但都合理
最唔明點解we mp5匣咁貴

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 28-9-2015 14:55 發表
係我1516緊支MP5時突然殺出支P90...我好亂呀∼
情與義...

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

雖然WE多水軍兼藝術細胞稍低,但我都好Like佢

真正台灣之光

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

有創意有誠意!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-9-2015 16:03 發表
雖然WE多水軍兼藝術細胞稍低,但我都好Like佢

真正台灣之光
特別欣賞佢向版權蟑螂說不

3HK牌簡直係滅蟑利器!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 alexmgjai 於 28-9-2015 14:48 發表
軍軍軍和QXF都有得訂,我還在考慮馬記的M4還是「我們」的P90...
要俾全費定幾百$訂金?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-9-2015 19:57 發表
3HK牌簡直係滅蟑利器!
3hk依家唔出新野啦
但係3hk既glock系列我覺得係佢既成名作

再三考慮之下,小弟今天都下訂了,
話說外國訂單好多..
唔落訂第一二水都可能派唔到貨
另代理透露隻匣個價應該都仲做到3字頭, 雖然我都有d懷疑...

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-9-2015 23:03 發表
再三考慮之下,小弟今天都下訂了,
話說外國訂單好多..
唔落訂第一二水都可能派唔到貨
另代理透露隻匣個價應該都仲做到3字頭, 雖然我都有d懷疑...
軍軍軍訂? 要俾全費定幾百$訂金?

發新話題