發新話題

CANON G10

引用:
原帖由 於 27-7-2009 23:31 發表

我有幾個朋友新入行都係買500d...我問佢地好唔好用..佢就答我....你會唔會拎住支m4周圍走....我諗佢地都唔係幾接受到個重量...
....又冇咁誇,不過俾女仔就差唔多

引用:
原帖由 AL 於 27-7-2009 23:35 發表

睇下佢出的相
就知佢好
我知佢好...不過...呢度既人係唔會明ga la...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-7-2009 23:50 發表

我知佢好...不過...呢度既人係唔會明ga la...
明.....我明呀......又係菲林味同數碼味的分別囉.....
我地唔係唔明,只係喜好唔同姐.....!!!
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 27-7-2009 23:54 發表

明.....我明呀......又係菲林味同數碼味的分別囉.....
我地唔係唔明,只係喜好唔同姐.....!!!
唔係...係Foven同普通CMOS/CCD既分別...

引用:
原帖由 於 27-7-2009 23:59 發表

個日落...
日出黎架…

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-7-2009 23:57 發表

唔係...係Foven同普通CMOS/CCD既分別...
知la........講法唔同姐.......咁Foven係比到用家以前的菲林味道你呀嗎

引用:
原帖由 亞龍 於 28-7-2009 00:01 發表

知la........講法唔同姐.......咁Foven係比到用家以前的菲林味道你呀嗎
唔係....係立體感同銳度... 菲林就係菲林...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-7-2009 00:02 發表

唔係....係立體感同銳度... 菲林就係菲林...
得la........
我明白菲林對你地係好神聖架la... 菲林就係菲林呀嗎...............................

引用:
原帖由 亞龍 於 28-7-2009 00:06 發表
得la........
我明白菲林對你地係好神聖架la... 菲林就係菲林呀嗎...............................
由頭到尾都冇提過菲林..... 一路都講緊DC...你又要提菲林....
講話唔明...又唔係話緊你或者邊個d咩...意思只係話少人欣賞,我同那位師兄自憐下........你想我點?

引用:
原帖由 AL 於 27-7-2009 23:35 發表

睇下佢出的相
就知佢好
使唔使建議樓主揀多部dc補補wide位好D呀?隻耳仔無禁痛.

發新話題